The Terror 2. sezon 9. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Sezon finaline bir adım kala! AMC kanalının korku antolojisi The Terror'un yeni bölümünde neler olacak? The Terror 2. sezon 9. bölüm konusu, fragmanı ve bölümden kareler...

AMC kanalının korku antolojisi türündeki dizisi "The Terror" geçtiğimiz hafta sezonun sekizinci bölümü "My Sweet Boy" ile ekranlardaydı.

THE TERROR 2. SEZON 8. BÖLÜMDE NELER OLDU?

II. Dünya Savaşı esnasında askeri gözetim altında toplama kamplarına götürülen Japon-Amerikan topluluğunu hedef alan tuhaf ve korkunç ölümleri konu edinen sezonun sekizinci bölümünde; Chester ve Luz, ilişkilerinde kötü bir kuvvete yakalanmalarına neden olan bir dönüm noktasına gelirler. İşkence gören Amy artık kendi göbeğini kendisi kesmek zorundadır. Chester ise kendisine kardeşiyle ilgili aradığı cevapları verecek biriyle tanışır.

THE TERROR 2. SEZON 8. BÖLÜM REYTİNGLERİ! EN DÜŞÜK REYTİNGLER GELDİ!

Dizi; Toa Fraser'ın yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun sekizinci bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.04 reyting oranı ve 0.283 milyon izleyici rakamlarını elde etti ve şimdiye kadarki en düşük izlenme rakamlarını ortaya koymuş oldu.

THE TERROR 2. SEZON 9. BÖLÜM NE ZAMAN?

The Terror, Steven Hanna & Naomi Iizuka'nın senaryosunu kaleme alıp, Frederick E.O. Toye'un (Westworld, Fringe) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun dokuzuncu bölümü "Come and Get Me" ile 07 Ekim 2019 Pazartesi akşamı AMC ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

THE TERROR 2. SEZON 9. BÖLÜM KONUSU

Terminal Adası sakinleri eve dönüş için hazırlanırken evden ayrılmalarından bu yana çok şeyin değiştiğini göreceklerdir.

Birbirlerini maruz bıraktıkları acılardan dolayı gergin olan Nakayama ailesi ise geleceklerini tehdit eden ruhla savaşmak için bir araya gelmelidir.

THE TERROR YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

The Terror" (AMC) 2. sezon 9. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin