The Unicorn 1. sezon 12. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Walton Goggins'li komedi dizisi "The Unicorn"un yeni bölümünde neler olacak? The Unicorn 1. sezon 12. bölüm konusu...

Walton Goggins'li komedi dizisi "The Unicorn" geçtiğimiz hafta sezonun 11. bölümü "If It Doesn't Spark Joy" ile CBS ekranlarına geldi.

THE UNICORN 1. SEZON 11. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hikayesinin merkezine bir yıl önce karısının ölümüyle dul kalan iki kız çocuğu babası Wade Felton'ı koyan The Unicorn'un yayınlanan son bölümünde; Wade, tanışmalarının ardından kızlarının onay vermesi halinde Anna ile olan ilişkisini bir adım ileriye götürmeyi düşünmektedir. Bu arada Delia, Grace ve Natalie; Jill'in bazı kişisel eşyalarını evlerinin garajında satmaya hazırlanırken Jill'in anılarının ne derece paha biçilemez olduğunu anlarlar.

20-01/17/the-unicorn-1x11-foto.jpg

THE UNICORN 1. SEZON 11. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi; Dean Holland'ın yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun 11. bölümüyle izlenme oranlarında elde ettiği 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.6 reyting oranı ve 4.75 milyon izleyici rakamlarıyla şimdiye kadarki en düşük reytinglerini ortaya koydu.

Yapımın ilk sezonu 18 bölümden oluşuyor.

THE UNICORN 1. SEZON 12. BÖLÜM NE ZAMAN?

Dizi; Bill Martin'in senaryosunu kaleme alıp, Betsy Thomas & Alex Reid'in yönetmen koltuğunda olduğu sezonun 12. bölümü "It Isn't Romantic" ile 16 Ocak 2020 Perşembe akşamı CBS ekranlarına gelecek.

Peki, yeni bölümde neler yaşanacak?

20-01/17/the-unicorn-afis.jpg

THE UNICORN 1. SEZON 12. BÖLÜM KONUSU

Dul destek grubundan kadınlar Wade'e flört etme alışkanlıklarından kurtulması için beklenmedik önerilerde bulunurlar.

Michelle safra kesesi ameliyatından sonra toparlanmaya çalışırken, Delia kendisini sıkı tıbbi tavsiyelerine uymaya zorlar.

Oyuncu kadrosu: Walton Goggins (Wade), Rob Corddry (Forest), Michaela Watkins (Delia), Omar Benson Miller (Ben), Maya Lynne Robinson (Michelle), Ruby Jay (Grace), Makenzie Moss (Natalie), Devin Bright (Noah)

Konuk oyuncular: Betsy Brandt (Caroline), Helen Hong (Emma), Cindy Drummond (Cynthia)

"The Unicorn" (CBS) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin