The Unicorn 1. sezon 18. bölüm ne zaman? Sezon finali konusu ve fragmanı

The Unicorn için sezon finali zamanı! Walton Goggins'li komedi dizisi The Unicorn'un yeni bölümünde neler olacak? The Unicorn 1. sezon 18. bölüm konusu ve detayları...

Walton Goggins'li komedi dizisi "The Unicorn" son olarak sezonun 17. bölümü "Caroline, No" ile CBS ekranlarına geldi.

THE UNICORN 1. SEZON 17. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Karısının ölümüyle dul kalan iki kız çocuğu babası Wade Felton'ı hikayesinin merkezine koyan The Unicorn'un yayınlanan son bölümünde; Wade, Caroline ile olan gayriciddi ve cinsel ilişkiye dayalı ilişkisi hakkındaki duygularını değerlendirir ve bu ilişkinin aslında kendisine hiç uygun olmadığının farkına varır. Delia ve Michelle ise Wade'in isteğiyle Grace'e sekizinci sınıf sorunlarını aşma konusunda yardımcı olacak bir konuşma yapmaya çalışırlar.

THE UNICORN 1. SEZON 17. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi; Kabir Akhtar'ın yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun 17. bölümüyle izlenme oranlarında elde ettiği 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.6 reyting oranı ve 5.45 milyon izleyici rakamlarıyla sezon ortalamasına yakın bir ekran performansı sergiledi.

THE UNICORN 1. SEZON 18. BÖLÜM (SEZON FİNALİ) NE ZAMAN?

Dizi; Mike Schiff'in senaryosunu kaleme alıp, Alex Reid'in (Young Sheldon, The Middle) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun 18. ve final bölümü "No Matter What the Future Brings" ile 12 Mart 2020 Perşembe akşamı CBS ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

Peki, yeni bölümde neler yaşanacak?

THE UNICORN 1. SEZON 18. BÖLÜM (SEZON FİNALİ) KONUSU

Grace yaşamının ilk dansına katılmak için hazırlık yaparken Wade, Jill'in yokluğunu güçlü bir şekilde hisseder ve bu zor durumu atlatmak için arkadaşlarına gereksinim duyar.

Ayrıca Wade, Forrest, Delia, Ben ve Michelle yaşlanmak ve geçtiğimiz yıl hayatlarında yaşanan değişiklikler üzerine düşünürler.

Oyuncu kadrosu: Walton Goggins (Wade), Rob Corddry (Forest), Michaela Watkins (Delia), Omar Benson Miller (Ben), Maya Lynne Robinson (Michelle), Ruby Jay (Grace), Makenzie Moss (Natalie), Devin Bright (Noah)

Konuk oyuncu kadrosu: Princess K. Mapp (Sahai), Cleo Frasier (Addie)

"The Unicorn" (CBS) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin