The Village 1. sezon 5. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Hikayesi komşuluk ilişkilerinin çok samimi olduğu bir apartmanda geçen NBC'nin The Village dizisinin yeni bölümünde neler olacak? The Village 1. sezon 5. bölüm konusu, fragmanı ve bölümden kareler...

NBC kanalının "The Village" dizisi geçen hafta sezonun dördüncü bölümü "Heart on Fire" ile izleyici karşısına çıktı.

THE VILLAGE 1. SEZON 4. BÖLÜMDE NE OLDU?

The Village'ın yayınlanan son bölümünde; kilit hamilelik kararlarıyla karşı karşıya olan Katie kendi yarattığı çalışmaları izinsizce kullanan gizemli bir sanat hırsızıyla karşılaşırken The Village'da iki aylık bir dönem geride kalmıştır. Sarah ve Patricia kafalarını rahatlamak amacıyla bir geceyi dışarıda birlikte geçirirler. Nick'in hafızası kendisini aldatırken zihnini zorlamaya başlar. Gabe ve Ava ise davaları için dışarıdan yardım umarlar.

THE VILLAGE 1. SEZON 4. BÖLÜM REYTİNGLERİ!

Dizi; Abdi Nazemian'ın senaryosunu kaleme alıp, Steven DePaul'un yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun dördüncü bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.7 reyting oranı ve 4.12 milyon izleyici rakamlarını elde edip bir önceki bölümüne benzer bir ekran performansı sergiledi.

19-04/16/the-village-1x05-foto1.jpg

Mevcut izlenme ortalamasıyla The Village'ın yeni sezon onayı alabilme şansı hala biraz düşük görünüyor.

THE VILLAGE 1. SEZON 5. BÖLÜM NE ZAMAN?

Steven DePaul'un bir kez daha yönetmen koltuğunda oturduğu yeni bölüm "Laid Bare" 16 Nisan 2019 Salı akşamı NBC ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

19-04/16/the-village-1x05-foto3.jpg

THE VILLAGE 1. SEZON 5. BÖLÜM KONUSU

Katie (Grace Van Dien), bakımevindeki kargaşa dolu ilk çalışma günü boyunca Sarah'a (Michaela McManus) başka bir gözle bakmaya başlar.

Nick (Warren Christie), aşkta ikinci bir şans peşinde koşma konusunda Enzo'ya (Dominic Chianese) yardımcı olurken; terapide şaşırtıcı bir keşif yapar.

Ron (Frankie Faison) ve Patricia (Lorraine Toussaint) ise seyircilerin mikrofonda performans sergileyebildikleri canlı gösterilere verilen isim olan Open Mic gecesine ev sahipliği yaparlarken; geçmişlerinden gelen sürpriz bir performansa tanıklık ederler.

THE VILLAGE YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

19-04/16/the-village-1x05-foto4.jpg

19-04/16/the-village-1x05-foto2-1555372549.jpg

19-04/16/the-village-1x05-foto5.jpg

19-04/16/the-village-1x05-foto6.jpg

19-04/16/the-village-1x05-foto7.jpg

"The Village" 1. sezon 5. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin