Cansu Dere tv8'in yeni dizisinde yer alacak! Müjdeyi Acun Ilıcalı verdi!

Bir süredir projelerde yer almayan ve ismi sürekli başka projelerle anılan Cansu Dere'nin hangi dizide rol alacağı belli oldu! Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
16 Nisan 2019 - 09:29
Gündem

Ekranlarda büyük bir ilgi gören Anne adlı dizinin ardından, internet üzerinden yayınlanan Şahsiyet dizisinde rol alan ve adından yer aldığı projelerle de alacağı yönündeki iddialarla da sıkça söz ettiren Cansu Dere yeniden ekranlara dönüyor!

19-04/16/acun-cansu-dere.png

Geçtiğimiz günlerde bir mekan çıkışında görüntülenen Dere, Kenan İmirzalıoğlu ile kamera karşısına geçeceği iddialarını yalanlamıştı. Geçtiğimiz akşam tv8'in patronu Acun Ilıcalı ve yapımcı Fatih Aksoy ile buluşan Cansu Dere, Aksoy yapımcılığında tv8 için çekilecek ve ekim ayında izleyici ile buluşacak olan yeni bir dizi projesi için el sıkıştı.

Acun Ilıcalı bu gelişmeyi kişisel Instagram hesabından duyurdu. 

Şu an muhteşem 3'lü buluştuk. Hayırlı olsun. Cansu Dere, sevgili Fatih Aksoy'un yapımcılığında çok güzel bir diziyle tv8'de olacak. Teşekkür ediyoruz kendisine.. Cansu'yu aldık, bu bize yeter."  diyerek Dere ile olan anlaşmalarının müjdesini veren Ilıcalı'nın, normalde çok sıcak bakmadığı ve kendi kanalında ancak 2 dizi projesine yer verdiği düşünülünce, hazırlıkları devam eden dizi de oldukça merak uyandırdı. 

19-04/16/instagra-m.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin