Titans dizi setinde gerçekleşen kaza ölümle sonuçlandı! Çekimlere ara verildi!

İkinci sezon çekimleri süren Titans setinde gerçekleşen üzücü kaza ekipten bir kişinin ölümüne neden oldu. Çekimlere bir süreliğine ara verildi.

DC Universe dijital platformunun ilk dizisi olma özelliğini taşıyan "Titans"ın 2. sezon çekimleri sürerken yaşanan bir can kaybı nedeniyle prodüksiyona iki günlük ara verildi.

TITANS SETİNDE ÖLÜMLÜ KAZA!

Dizinin özel efektler koordinatörü Warren Appleby özel efekt tesisinde meydana gelen bir kaza sonucunda yaşamını yitirdi. Olayın, Toronto'daki tesiste gerçekleşen provalar esnasında bir dublörün kullandığı otomobilin ters dönmesi esnasında otomobilden kopan bir metal parçanın Appleby'ın başına isabet etmesi şeklinde gerçekleştiği ve Appleby'ın ağır yaralı olarak hastaneye yetiştirilmeye çalışılırken yolda hayatını kaybettiği belirtiliyor.

Titans'ın yapımcıları Warner Bros Television Group ve DC Universe dijital yayın platformundan yapılan açıklamada Appleby'ın hayatını kaybetmesinin yaklaşan bir çekim için özel efektler tesisindeki hazırlık ve test aşaması sırasında meydana gelen bir kazaya bağlı olarak gerçekleştiği ifade edildi.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Yaklaşan bir çekim için hazırlık ve test sırasında tesiste meydana gelen bir kazanın ardından, değerli meslektaşımız, özel efektler koordinatörü Warren Appleby'nin hayatını kaybetmesinden dolayı çok üzgün ve harap bir durumdayız.

Warren, 25 yıllık etkileyici kariyeri boyunca televizyonda ve sinema filmlerinde birlikte çalıştığı herkes tarafından sevildi. Titans ailesindeki herkesle birlikte yürütücü yapımlar, Warner Bros. Television Group ve DC Universe, bu en zor zamanlarında Warren’ın ailesine ve arkadaşlarına en derin başsağlığı dileklerini, gönülden sevgi ve desteklerini dile getiriyor."

APPLEBY'IN KARİYERİ

Guillermo del Toro'nun en iyi film Oscar'ına layık görülen The Shape of Water'da özel efektler koordinatörü olarak görev yapan Appleby ayrıca New Line Cinema'nın yeniden çevrim korku filmi It'te özel efektler süpervizörü ve yaklaşmakta olan devam filmi IT: Chapter 2'de özel efektler koordinatörü olarak yer aldı.

1990'lı yılların ortalarında sektöre adım atan Appleby, Toro ile FX dizisi The Strain'de de çalışırken; bunun yanında dizi dünyasında Hemlock Grove ve Transporter: The Series gibi yapımların ekibinde yer aldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin