Too Hot To Handle 2. sezonuyla bomba gibi döndü! Yeni sezon detayları

Gerçek aşk her şeyi ortaya döker... Netflix'in popüler reality dizisi Too Hot To Handle 2. sezonuyla geri dönerken işler kızışıyor! Too Hot To Handle 2. sezon fragmanı, bölümleri, yarışmacıları...

Too Hot To Handle büyük bir heyecanla geri döndü! On tane süper ateşli ve kasıp kavuran yeni bekâr... Gerçek aşk her şeyi ortaya döker...

Netflix'in popüler reality dizisi "Too Hot To Handle" 2. sezonuyla geri dönerken işler kızışıyor! Gösterişli bekâr gençler cennetin kıyılarında buluşup kaynaşıyor. Fakat ufak bir sorun var. Tam 100.000 $ değerindeki büyük ödülü kazanmak için seksten vazgeçmeleri gerekiyor!

TOO HOT TO HANDLE YENİ KATILIMCILARI İLE KARŞINIZDA!

8 bölümden oluşan ilk sezonu 17 Nisan 2020 tarihinde izleyiciyle buluşan yapım 08 Mayıs 2020'de "Ekstra Seksi: Yeniden Buluşma" isimli özel bölümle izleyicilerine sürpriz yapmıştı. Bölümde, sunucu Desiree Burch yeni haberlerin, enerjik bir şakacının ve şehvetli oyunların yer aldığı sanal bir yeniden buluşma için sezonun bekârları ile iletişime geçmişti.

Yapımın yeni sezonu da 8 bölümden oluşuyor. 23 Haziran 2021 Çarşamba itibarıyla sezonun ilk kısım bölümleri izleyiciyle paylaşıldı.

Süreleri 36 ile 49 dakika arasında değişen ilk 4 bölüm şöyle sıralanıyor: "Sevişmemize Bir Koni Engel Oldu", "Pete'e Dikkat Etmelisiniz", "Başınız Belada", "Cazibeye Karşı Koymak".

Sezonun kalan bölümleri haftaya yani 30 Haziran 2021 Çarşamba tarihinde Netflix kütüphanesine eklenmiş olacak.

21-06/24/too-hot-to-handle-foto.jpeg

Yeni sezonda; yeni bir grup seksi bekâr cennet gibi bir adada 100.000 $ değerindeki büyük ödül için yarışırken tutkularla daha derin bağlantılar karşı karşıya geliyor.

Öpüşmeme, koklaşmama ve herhangi bir şekilde kendini tatmin etme kurallarını çiğnemeye cesaret eden kim olursa 100.000 dolarlık ödülü kaybedecek. Bakalım yarışmacılar, aralarında derin bağlantılar mı kuracaklar yoksa ödül fonunu mu kurutacaklar?

Sezonun açılış bölümünde çekici bekârlar uydurma bir reality programında olduklarını düşünerek kaynaşmaya başlıyor. Peki, kısa bir süre sonra gelecek büyük açıklamaya nasıl tepki verecekler?

Yeni sezonun 10 yarışmacısının isimleri ise şöyle sıralanıyor: Cam Holmes, Carly Lawrence, Chase de Moor, Emily Miller, Kayla Jean, Larissa Townson, Marvin Anthony, Melinda Melrose, Nathan Webb, Peter Vigilante.

21-06/24/too-hot-to-handle-foto2.jpeg

TOO HOT TO HANDLE 3. SEZON OLACAK MI?

Too Hot To Handle'ın 3. sezon onayının bulunduğunu da hatırlatalım.

"Too Hot To Handle" (Netflix) 2. Sezon Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin