The Parisian Agency: Exclusive Properties nasıl bir yapım?

Netflix'in Fransa yapımı The Parisian Agency: Exclusive Properties reality dizisine dair detaylar... The Parisian Agency: Exclusive Properties konusu, oyuncuları...

Paris'e hoş geldiniz, sıra dışı bir aileye de...

THE PARISIAN AGENCY: EXCLUSIVE PROPERTIES BAŞLADI

Kretz ailesine ve ailenin yaptığı emlak işine odaklanan reality dizisi "The Parisian Agency: Exclusive Properties" 1. sezon bölümleriyle Netflix kütüphanesine eklendi.

Reality dizisinin sezonu 5 bölümden oluşuyor. Bölümlerin süreleri 41 ile 60 dakika arasında değişiyor.

21-06/24/the-parisian-agency-exclusive-properties-afis.jpeg

Dört erkek kardeş ve anne babaları... The Parisian Agency: Exclusive Properties, zor zamanlarda bile birbirine sıkı sıkıya bağlı Kretz ailesinin Fransa'da ve Fransa dışında lüks evlerin alım satım süreçlerine içeriden bir bakış sunuyor.

Yapımın açılış bölümünde Olivier ve oğulları, Jacques Garcia tarafından dizayn edilen büyüleyici görünüme sahip bir kaleye gider. Ardından Valentin bir müşteriye tekneyle de ulaşımı olan modern bir evi gösterir.

Diğer bölümlerde de Kretz ailesinin her bir ferdinin emlak işindeki serüvenlerine tanıklık ediyoruz.

Fransa yapımı dizinin başrollerini Olivier Kretz, Sandrine Kretz, Valentin Kretz, Martin Kretz ve Louis Kretz paylaşıyor.

21-06/24/the-parisian-agency-exclusive-properties-poster.jpeg

THE PARISIAN AGENCY: EXCLUSIVE PROPERTIES 2. SEZON OLACAK MI?

The Parisian Agency: Exclusive Properties'in 2. sezonunun gelip gelmeyeceği henüz belli değil. Netflix'ten önümüzdeki aylarda konuyla ilgili bir duyuru gelecektir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin