A Teacher yaratıcısı Hannah Fidell'dan FX'e yeni diziler geliyor!

Kate Mara'lı A Teacher dizisinin yaratıcısı Hannah Fidell ile FX iş birliği yeni dizi projeleri ile sürecek! Detaylar...

Kate Mara ve Nick Robinson'ın başrolünde yer aldığı A Teacher dizisinin yaratıcısı Hannah Fidell'dan FX için yeni diziler yolda!

Yazar, yönetmen ve yapımcı Fidell ile FX arasında imzalanan anlaşma ile iki tarafın iş birliği sürecek.

2013 yapımı Hannah Fidell imzalı aynı isimdeki filmin dizi uyarlaması olan "A Teacher" 10 Kasım ile 29 Aralık 2020 tarihleri arasında FX on Hulu platformunda izleyiciyle buluşmuştu.

Sene başında FX'ten yapılan açıklamaya göre A Teacher, FX on Hulu kısmının en çok izlenen orijinal dizisi olmuş ve Mrs. America ve Devs gibi dizilere üstünlük sağlamıştı.

21-06/23/a-teacher-dizisi-izle.png

Teksas'ın banliyölerinde bir lisede genç bir öğretmen olan Claire Wilson ile öğrencisi Eric Walker arasındaki ilişkinin karmaşıklığını ve sonuçlarını izleyiciye sunan dizinin bu başarısının ardından FX, Fidell ile iş birliği yapmaya devam etmek istedi.

Fidell'in diğer projeleri arasında Universal Pictures tarafından 2018 yılında yayınlanan Tony Revolori ve Jason Mantzoukas'lı yol komedisi The Long Dumb Road ve Netflix'te yayınlanan romantik drama 6 Years yer alıyor. Fidell ayrıca Hulu'nun The Act ve Casual ile Facebook'un Sorry For Your Loss dizilerinde yönetmenlik yaptı.

21-06/23/hannah-fidell.jpeg

FX Orijinal Programlama Başkanı Gina Balian konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Hannah ile A Teacher'da çalışmak yaratıcı ve kişisel olarak inanılmaz derecede ödüllendirici oldu ve bu, onun bir hikaye anlatıcısı ve yapımcı olarak başarılı olma yeteneğinin yalnızca son bir örneği. Bu yeni anlaşma kapsamında, artık Hannah'ın kayda değer becerilerinden ve sanatından yararlanacak yeni dizi projelerini doğrudan destekleyebiliyoruz" ifadelerini kullandı.

"A Teacher" (FX on Hulu) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin