Netflix'in benzersiz animasyon dizisi Q-Force için ilk fragman geldi!

Asla kim olduğunu saklama. Gizli görevde değilseniz... Netflix'in LGBTQ ajanlar temalı animasyon dizisi "Q-Force" için ilk fragman yayınlandı. Dizi ne zaman başlıyor? Konusu ne? Detaylar...

Asla kim olduğunu saklama. Gizli görevde değilseniz...

Yakışıklı bir gizli ajan, LGBTQ süper ajanlardan oluşan ekibiyle birlikte olağan dışı maceralara atılırsa ne olur?

Dijital yayın platformu Netflix'in yetişkinlere yönelik animasyon durum komedisi "Q-Force"un başlangıç tarihi ve seslendirme kadrosu belli olurken, diziye dair ilk tanıtım videosu da yayınlandı.

Q-FORCE DİZİSİ 02 EYLÜL'DE BAŞLIYOR

Universal TV, Hazy Mills, Fremulon ve 3 Arts Entertainment katkılarıyla hazırlanan dizinin ilk sezon bölümleri 02 Eylül 2021 tarihinde izleyiciyle buluşacak.

Yapımın ilk sezonu toplam 10 bölümden oluşuyor.

21-06/23/q-force-foto.jpeg

Q-Force'un seslendirme kadrosuna dahil olan isimler ise şöyle sıralanıyor: Gary Cole, David Harbour, Patti Harrison, Laurie Metcalf, Matt Rogers, Wanda Sykes, Gabe Liedman, Sean Hayes.

Q-FORCE NASIL BİR DİZİ? KONUSU NE?

Senaryosu Gabe Liedman (Brooklyn Nine-Nine, PEN 15) tarafından yazılan ve yarımşar saatlik bölümlerden oluşan Q-Force'un hikayesi; yakışıklı bir gizli ajan ile onun LGBTQ süper ajanlardan oluşan ekibine odaklanıyor.

İş arkadaşları tarafından devamlı küçümsenen Q-Force üyeleri, hem profesyonel hem kişisel anlamda olağan dışı maceralara atılarak kendilerini çok kez ispatlamak zorunda kalacaklar.

21-06/23/q-force-ekibi.jpeg

Dizinin yürütücü yapımcı kadrosu Sean Hayes, Todd Milliner, Ben Heins, Mike Schur (The Office, The Good Place, Brooklyn Nine-Nine) ve David Miner'dan oluşuyor.

"Q-Force" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin