Üç Kuruş Dizisi, Çukur'dan Bir Karakter mi Getirecek?

Üç Kuruş dizisi için çok konuşulacak bir iddia daha ortaya atıldı. Dizi bir şekilde Çukur dizisiyle bağlantılı olacak gibi duruyor. İddialar o yönde.

Oğulcan Özsezgi
23 Haziran 2021 - 00:44
Gündem

Çukur’un bitmesi hiç istenmiyordu ama hikaye artık sona geldi ve sonuç olarak dizi bitti. Dizinin bitmesinin ardından ise yepyeni bir iddia gündeme bomba gibi düştü. Aslında yanlış söyledim iddia değil yeni dizi gündeme bomba gibi düştü. Çukur’un final bölümünde de gösterilen o dizi Üç Kuruş dizisi oldu. Çukur benzeri bir yapım olacağı ve en az onun kadar çok konuşulacağı söylenen dizi, her gün dizi medyasının da gündeminde.

Kimler oynayacak ya da hikaye nasıl olacak gibi sürekli yeni iddialar var. Buna karşın son bir iddia ise Çukur hayranlarını epey bir sevindirecek cinsten. Çünkü eğer son iddia gerçek olursa, Çukur’un bir karakterini yeni dizide göreceğiz.

Üç Kuruş Dizisine Çukur Karakterlerinden Biri Aynen Devam Edecek

Söylenene göre dizide 3 erkek başrol olacak ve bu erkek oyuncular arasında çok iddialı isimler olacak. Dizinin devamında ise bazı karakterler izleyicilere çok tanıdık gelecek. En yoğun iddia Çukur’da yer alan bir karakterin aynen diziye dahil edileceği yönünde. Yani diyelim ki Aliço diziye geldi, aynen aynı karakter ile devam edecek.

Bu da bir yerde dizilerin arasında en azından bir geçiş bir bağlantı sunulması demek olacak. Tabii ki burada hangi karakterin diziye aynı şekilde dahil edileceği bilinmiyor. Aslında bakarsanız bu iddia doğru mu o da bilinmiyor. Diziler.com editörü olarak benim net görüşüm şu ki şu ana kadar ortaya atılan iddialara bakarsak, yeni sezonda çok konuşulacak olan bir yapım bizlerle olacak.

21-06/23/-kurus-dizisi.jpg

Çukur kadar dikkat çekecek bir dizi olacak mı ona emin değilim ama reyting listelerinde üst sıralarda yer alacak bir dizi olacağına şüphem yok. Bakalım detayları takip etmeye devam edeceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin