Tuzak dizisi 1. Bölüm başlıyor! Tuzak oyuncuları kimler? Kim, kimdir?

TV8'in Çarşamba günü 1. bölümüyle ekrana gelecek olan yeni dizisi Tuzak, konusu kadar güçlü oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. Tuzak dizisi oyuncuları kimlerdir? Tuzak dizsi konusu nedir? Tuzak 1. Bölüm ne zaman başlayacak? Tuzak dizisi hangi gün başlıyor?Bensu Soral kimdir? Tuzak dizisi Umut kimdir? İşte detaylar!

Volkan Usta
17 Ekim 2022 - 14:55
Kültür Sanat

Tuzak dizisi 1. Bölüm için geri sayım başladı! Peki Tuzak dizisi oyuncuları kimlerdir, dizinin konusu nedir?

Tuzak dizisi oyuncularını yakından tanıyalım!

22-10/17/demir.jpg

Demir Gümüşay (Talat Bulut): Demir Gümüşay için “güçlü” demek, onu küçültmek olur. Demir Gümüşay güçlü biri değildir. O, gücün kendisi.

22-10/17/umut1.jpg

Umut (Akın Akınözü): Adalet nedir? Dengeyi sağlamak mı yoksa geride kalanları korumak mı? Umut için adalet, insanın insanlığı diretmesinin ta kendisi.

22-10/17/ceren1.jpg

Ceren (Bensu Soral): Hayat, bitmek bilmeyen bir mücadele. Ceren, özünde olduğu insanı kaybetmeden bu mücadeleyi kazanabilecek mi?

22-10/17/guven1.jpg

Güven (Rıza Kocaoğlu): Güven için önemli olan tek şey zirvede olmak, geriye kalan her şey vakit kaybı.

22-10/17/mete1.jpg

Mete (Yağız Can Konyalı): Her insan yüzeysel arzuların peşinden koşar. Hayat, Mete için basit dürtülerin tatmininden ibarettir.

22-10/17/luna1.jpg

Luna (İlayda Çevik): Hayat, parçalara ayrılmamak için verilen bir mücadeledir. Bu mücadelede en büyük darbe her zaman aileden alınır.

22-10/17/mahir1.jpg

Mahir (Emir Benderlioğlu): En zayıf halka için canını ortaya koyandır. Hayat onun için her zaman ak ve kara olarak ikiye ayrılır.

22-10/17/umay1.jpg

Umay (Eylül Su Sapan): Bir insan ne kadar sertse o kadar da kırılgan hale gelir. Duvarları kendi ağırlığının altında yavaşça ve fark edilmeksizin çatlamaktadır.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin