Yargı 40.yeni bölüm fragmanında düğüm çözülüyor mu? Yoksa katil...

Yargı nefes kesen 39. Bölümüyle yine çok izlendi! Yargı dizisi 39. bölümüyle izleyenlerin kafasını karıştırdı! Yargı dizsi 40. Bölüm fragmanı yayında! Yargı dizisi 40. bölümde neler olacak? Katil belli oldu mu? Ceylin ne yapacak?

Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi Yargı, yeni bölümüyle izleyicileri yine ekrana kilitledi. Tansiyonun bir an olsun düşmediği bölümde Ilgaz Savcı izleyicileri göz yaşlarına boğarken, yayınlanan yeni bölüm tanıtımı ise hikayeye dair merakı iyice yükseltti.

Yargı sosyal medyada da oldukça konuşuldu. #yargı etiketi kullanıcılardan binlerce mesaj alırken listelerde zirvede yer aldı. Gece boyu "Katil Kim?" sorusunun cevabı aranırken izleyicilerden birçok farklı tahminler geldi.

Ceylin’in kaçırılması sonrasında Pars’ın operasyon düzenlenmesiyle başlayan bölüm daha ilk dakikalarda büyük ilgi gördü. Pars’ı hem hatasından döndürmek hem de korumak amaçlı plan yapan Ilgaz ile Eren, ihtimal vermedikleri olayın gerçek olmasıyla yüzleşti. Yaşanan bu olay sonrasında Pars büyük bir mahcubiyet ve utanç hissetti.

Yargı 40. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yargı dizisi yeni bölümde neler olacak?

Sema Ergenekon’un usta kaleminin Ali Bilgin rejisiyle buluştuğu dizinin başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz yer alırken, kadrosunda Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Kenan Bal, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı, Muttalip Müjdeci, Merih Ermakastar, Emir Özden, Samet Kaan Kuyucu, Elif Melda Yılmaz, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş gibi usta ve genç isimler bir araya geliyor.

Yargı dizisi 39. Bölümde Ilgaz, katille ilgili önemli bir bulguya rastlıyor! 16 Ekim Pazar günü yayınlanan Yargı'nın 39. yeni bölümünde neler oldu? Yargı'nın 40. bölümü izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Yargı heyecanla beklenen 39. Bölümünde yaşanan olaylara ve yeni bölüm, TV yayınından hemen sonra tek part ve HD kalitede burada! Yargı 39. Bölümde neler yaşandı? Yargı 39. Bölüm full izle! Yargı dizisi 39. Bölümde neler oldu? Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in başrollerini paylaştığı Yargı dizisi full bölümleriyle yayında! 

Yargı'nın 16 Ekim Pazar günü yayınlanan 39. Bölümünde Ceylin, kuyu katilinin elindeyken şaşırtan bir durumla karşılaşıyor. Bu şaşırtan durumu Ilgazlar da yaşıyor! 

Yargı dizisi 39. Bölümde neler oldu?

Ceylin kuyu katilinin hedefi olmuştur. Kendini kaçırılan diğer insanlarla aynı yerde bulur. Ilgaz’ın ise henüz bundan haberi yoktur. Katilin bir açığını yakalamak için deli gibi çırpınan Ilgaz, Ceylin’i kaybetme korkusu yüzünden büyük bir yıkıma uğrar.

Başsavcı Pars kardeşinin katilini bir an önce bulmak için çıktığı yolda kendisini karanlık bir yolda bulmuştur. Onun bu savruluşunu çok net gören Ilgaz, Eren ve Derya, Pars’ın acısını sakinlikle dizginleyebilecek midir?

Yeni “hedef ailenin” nasıl ve neden seçildiği gün yüzüne çıkarken, başta Ceylin olmak üzere içeriye kapatılan herkes katilin psikolojik, manipülatif oyunları ile mücadele etmek zorundadır. Hepsinin aklında aynı soru vardır: Neden biz ve katil bizden ne istiyor?

Ceylin’in bulunması için herkes canla başla çalışırken, Ilgaz bu çabanın binlerce katını göstermeye hazırdır… O da Pars gibi can evinden vurulmuştur, vakada çok hızlı yol almak zorundadır. Bu yolda en sevdiklerini bile karşısına almaktan çekinmeyecektir.

Yargı yeni bölümleri ile her pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…

İLGİLİ İÇERİK

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin