Üç Kuruş Dizisi Konusu Ne? Çukur’u Unutturacak

Üç Kuruş dizisi konusu hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı. Dizinin konusu ne olacak? Konu hakkında detaylar ve ilk iddialarda ortaya çıkan karakterler.


09 Temmuz 2021 - 00:26
Gündem

Üç Kuruş dizisi, Çukur’un ardından Show TV’nin yeni fenomen dizisi olacak deniyor. Zaten Çukur final yaparken de dizinin yine ekranlarda gösterildiğini ve bunun işaret edildiğini de görmüştük. Dizinin adı ne zaman ki gösterildi, o tarihten sonra dizide yer alacak olan oyuncular hakkında tartışmalar başladı. Hangi oyuncular dizide yer alacak? Ne zaman başlayacak? Bu ve buna benzer sorular gelmeye başladı. Tüm bu sorular eşliğinde en son Üç Kuruş dizisi konusu sızdırıldı.

Dizde nasıl bir konu işleneceği konusunda da önemli detaylar elde etmiş olduk. Hikayeye bakılacak olursa, daha doğrusu şimdiden gözüken kısımlar doğrulanacak olursa, o zaman Çukur’u unutturacak bir dizi görmüş olacağız. Peki dizinin konusu nasıl olacak?

Üç Kuruş Dizisi Konusu Nasıl Olacak?

İlk gelen bilgilere göre dizide bir polis ile mafya lideri arasındaki hikaye anlatılacak. İddialara göre seri katil rolünde olacak bir İrfan karakteri olacak. Zaten diziye de isim verecek olan bu seri katil deniyor. Seri katil bir cinayetinde farklı bir iz bırakmak istemiş ve katili yanında 3 kurul bırakmış.

Diziye adını veren detay burası deniyor. Dizinin adını buradan aldığı iddiası olsa da bu kısmın dizinin hikayesi ile tam olarak nasıl bir ilişkisi olacağını tam olarak bilemiyoruz.

Seri katili canlandıracak olan İrfan karakteri dışında bir de Kartal karakterinden söz ediliyor. Bu Kartal karakteri de polis tarafından yakalanan ve yine Çukur’da olduğu gibi önemli bir mahalle ile ilişkisi olan bir karakter olacak. İrfan ve Kartal karakteri arasındaki ilişki ne olacak ya da diğer karakterin kim olacağı konusunda bilgi yok.

Daha doğrusu Üç Kuruş dizisi konusu hakkında henüz resmi bir doğrulama ya da bilgi yok. Resmi olarak açıklanmadığı için şu an bu bilgiler de konu da iddia olarak kalıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin