Ulaş Tuna Astepe Barbaros dizisinde! Hangi karakteri canlandıracak?

Başarılı oyuncu Ulaş Tuna Astepe'nin yeni adresi belli oldu.

Merve Mutlu
29 Eylül 2020 - 15:14
Gündem

TRT1 ekranları için ES Film tarafından hazırlanan ve yeni sezonun iddialı projelerinden biri olan Barbaros dizisinin hazırlıkları devam ediyor. Cast çalışmaları süren dizi büyük merak yaratıyor.

20-09/29/engin-altn.png

İlk olarak başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy ile anlaşılma yapılmış olan Barbaros dizisi, Ulusoy tarafından daha sonra reddedilmiş, oyuncu arayışları devam ederken yönetim bu rol için, Diriliş Ertuğrul dizisinde Ertuğrul Gazi karakterini uzun yıllar boyunca başarıyla canlandıran başarılı oyuncu Engin Altan Düzyatan'ı istemişti. Düzyatan ile yapılan görüşmeler olumlu sonuçlandı ve yakışıklı aktör rol için anlaşmayı imzaladı. Haliyle gözler kadroya çevrildi.

Ulaş Tuna Astepe Barbaros dizisinde!

20-09/29/ulas-tuna-astepe.png

Engin Altan Düzyatan'ın Oruç Reis'i canlandıracağı projede Barbaros rolü için Sen Anlat Karadeniz dizisindeki performansı ile akıllara kazınan Ulaş Tuna Astepe ile görüşülüyordu. Başarılı oyuncu ile anlaşma imzalandı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin