Usta oyuncu Füsun Demirel Kırmızı Oda'da!

Kırmızı Oda dizisine yeni bir isim daha konuk oluyor.

Merve Mutlu
18 Kasım 2020 - 10:33
Gündem

Acun Ilıcalı'nın kanalı olan tv8 ekranları için ünlü doktor Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanarak hazırlanan ve her bölümü hem hikayeleri hem de oyunculukları ile adından sıkça söz ettiren Kırmızı Oda dizisinin yeni bölümünde yine sürpriz isimler diziye konuk olacaklar.

20-11/18/kirmizi-oda.jpg

Gülseren Budayıcıoğlu'nun eserinden uyarlanan tv8'in Kırmızı Oda dizisi cuma akşamlarına damgasını vurmaya devam ediyor. OGM Pictures imzalı dizinin her bölümü hem yüksek izlenme hem de sosyal medya desteği almaya devam ediyor.

Usta oyuncu Füsun Demirel Kırmızı Oda'da!

20-11/18/fusun-1605685495.png

Sevilen dizi başrollerinde Binnur Kaya (Doktor Hanım), Tülin Özen (Doktor Piraye), Burak Sevinç, Meriç Aral'ı (Doktor Deniz) bir araya getirerek ekranlarda fırtınalar estirmeyi başardı. Sevilen isimleri konuk olarak da kadrosunda ağırlayan dizinin 12. bölümünde yine sürpriz isimler kadroda olacak. Bu haftanın konuğu da başarılı oyuncu Füsun Demirel olacak.  

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin