Volga Sorgu ve Melih Çardak Zümrüdü Anka dizisinin kadrosunda!

Zümrüdü Anka dizisinin kadrosuna yeni isimler katılıyor.

Merve Mutlu
28 Eylül 2020 - 17:00
Gündem

Fox ekranlarında yayınlanan ve büyük beğeni toplayan Zümrüdü Anka dizisi yeni sezonda ekranlara bomba gibi bir dönüş yaptı. Alp Navruz ve Ceren Yılmaz'ın başrolde olduğu diziye yeni isimler katılmaya devam ediyor. 

20-09/28/zumrudu-anka.jpg

Oyuncu kadrosunda: Ceren Yılmaz, Alp Navruz, Ayten Uncuoğlu, Hatice Aslan, Simge Selçuk, Selim Bayraktar gibi isimleri bir araya getiren Zümrüdü Anka dizisinin yeni sezon ilk bölümünde: İsmail Hacıoğlu ve Ceyda Eyüboğlu kadroda yer almış ve karakterleri ile beğeni toplamışlardı. Diziye soluk kazandıran ikilinin ardından iki yeni oyuncu daha kadroya katıldı.  

Volga Sorgu ve Melih Çardak Zümrüdü Anka dizisinin kadrosunda!

20-09/28/melih-cardak.jpg

Vatani görevini yerine getirmek üzere Suriye'ye gittikten bir süre sonra şehadet haberi gelen Serhat'ın ardında kalan gözü yaşlı Zümrüt'ün ailesine bakabilmek için çalışıp yetemeyince Serhat'ın amcası ile evlenmek zorunda kalmasının ardından Serhat'ın ölmediğini öğrenmesi ile yaşananları konu alan dizinin 14. bölümünde Volga Sorgu 15. bölümünde ise Melih Çardak dahil olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin