Vuslat bu akşam yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Vuslat bu akşam yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar...


25 Mart 2019 - 16:26
Yeni Bölüm

Oyuncu kadrosunda Kadir Doğulu, Devrim Özkan, Baran Bölükbaşı ve pek çok sevilen ismin yer aldığı TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Vuslat bu akşam yayınlanmayacak mı? Yeni bölüm ne zaman izleyici karşısında olacak?

Vuslat yeni bölüm ne zaman?

Etkileyici konusu ile pazartesi akşamlarının sevilen dizisi Vuslat'ın yeni bölümü bu akşam izleyici karşısına çıkmayacak... Merakla beklenen yeni bölüm yerine TRT 1 ekranlarında bu akşam saat 20.00'de Türkiye - Moldova maçı izleyici karşısında olacak... Maçın ardından ise saatler 22.00'yi gösterdiğinde başarılı oyuncu Engin Altan Düzyatan'ın sunumu ile 3'te 3 Tarih programı yayınlanacak...

Sevilen dizinin yeni bölümü ise önümüzdeki hafta izleyicilerle olacak. Vuslat 12. bölümü ile 1 Nisan Pazartesi akşamı saat 20.00'de meraklı bekleyişteki izleyicilerinin karşısına çıkacak...

Vuslat 12. bölüm fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin