Yeni Behzat Ç. İlk Tanıtım Yayınlandı! Nerede Yayınlanacak?

Yeni Behzat Ç. ilk tanıtım videosu yayınlandı. Tam adıyla Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi dizisi geliyor. Efsane nerede ve ne zaman yayınlanacak?

Yeni Behzat Ç. ilk tanıtım videosu yayınlandı. Dizinin dönüş yapacağını zaten biliyorduk. Zira geçtiğimiz hafta Erdal Beşikçioğlu dizinin yeniden çekileceğini net olarak açıklamıştı.

Fakat ne tarih vermişti ne de proje hakkında ek bir detay vermişti. Sadece ekibin aynı kadroyla yoluna devam edeceğini açıklamıştı. Ünlü ismin bu açıklamasının ardından ilk resmi bilgiyi de almış olduk. Artık dizinin hangi platformda yayınlanacağı da kesinleşti.

Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi Fragmanı Yayında

Dizinin yeni fragmanına göre bu sezon “Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi” adını göreceğiz.

Dizinin fragmanında çok fazla bir detay yok. Sadece Erdal Beşikçioğlu’nun canlandırdığı ana karakter Behzat Ç. bir mekanda oturuyor ve arkası dönük bir şekilde açıklamalar yapıyor.

Konuşma içerisinde “Sürgün yemişlerdi, döndüler” ifadesi de dikkat çekmekte. Henüz oyuncu kadrosu konusunda da oyuncular konusunda da ek bir bilgi yok. Sadece ilk fragmandan anladığımız şu ki dizi kaldığı yerden devam edecek.

Ayrıca dizinin aynı havası da devam edecek. 44 saniyelik videodan bunu net olarak anlayabiliyorsunuz. Artık Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi olarak izleyeceğimiz yapımın ne zaman yayınlanacağı ise açıklanmadı.

Açıkçası tanıtım fragmanının bu kadar erken gelmesi Yeni Behzat Ç. için çok fazla zaman kalmadığını da gösteriyor.

Unutmadan platform olarak bir değişiklik olmadığını da belirtelim. Yeni Behzat Ç. BluTV’de yayınlanmaya devam edecek. Artık bu yaz dönemi içerisinde yayınlanır mı yayınlanmaz mı göreceğiz.

Platform dizi hakkında yeni detaylar açıkladığı zaman ya da yeni videolar paylaştığı zaman yine bilgilendirmeleri de ekleyeceğiz. Takipte kalın.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin