Yeni dizi Star'ın ilk oyuncusu Melisa Şenolsun oldu!

Melisa Şenolsun'un yeni dizisi belli oldu.

Merve Mutlu
22 Şubat 2021 - 19:15
Gündem

Tatlı Küçük Yalancılar dizisiyle çıkış yapan ve Kiralık Aşk, Umuda Kelepçe Vurulamaz, Nefes Nefese ve son olarak da büyük ses getiren Atiye dizisinde rol alan başarılı ve güzel oyuncu Melisa Şenolsun bu kez bir başrolle geliyor.

21-02/22/star.jpg

Yakın zamanda sevgilisi Umut Evirgen'in yönettiği filmde Belçim Bilgin, Levent Üzümcü, Bora Akkaş ve Esra Ruşan gibi ünlü oyuncularla kamera karşısına geçen Melisa Şenolsun, Menajerimi Ara dizisine konuk olduğu bölümün ardından proje tekliflerini okumaua devam ediyordu ve nihayet seçimini yaptı. Bu kez başrolde izleyeceğimiz oyuncu BKM tarafından Exxen için hazırlanacak olan Star dizisini seçti.

Yeni dizi Star'ın ilk oyuncusu Melisa Şenolsun oldu!

21-02/22/melisa-senolsun.jpg

"Bütün ışıklar üzerindeyken kimse seni göremez" sloganıyla çekilecek olan 8 bölümlük dizi  Bertan Başaran'ın yönetmenliğinde hazırlanacak. Melisa Şenolsun'un hayat vereceği Yasemin karakteri gündüzleri oyunculuk yapan, geceleri ise seri katile dönüşen ve cımasızca bir kediyi öldüren ya da gözünü kırpmadan bir kadına kıyan adamları öldüren bir karakteri canlandıracak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin