Yıldızlar Şahidim 1. bölümde neler yaşandı

Star TV ekranlarında 27 Ocak 2017 Cuma günü yayınlanan Yıldızlar Şahidim dizisi 1. bölümüyle izleyicisinin beğenisi topladı.

Sibel Karagöl
31 Ocak 2017 - 00:26
Yeni Bölüm

Star TV ekranlarında 27 Ocak 2017 Cuma günü yayınlanan Yıldızlar Şahidim dizisi 1. bölümüyle izleyiciyle buluştu.  

Hem genç hem deneyimli oyuncuları kadrosunda toplayan Star Tv'nin merakla beklenen yeni dizisi, Yıldızlar Şahidim imkansızlıklara rağmen yeşeren bir aşk hikayesini anlatıyor.

Popstar Aras'ın verdiği bir konser sırasında, binlerce insan içerisinden Haziran'ı sahneye davet etmesiyle başlayan tesadüfler silsilesiyle, çiftimiz ilk görüşte aşkı tadıyorlar. Fakat henüz birbirlerine çekilen Aras ve Haziran'ın karşısına çıkacak bir sürü engel olduğudur. 

17-01/31/yyy-1485818361.jpg

En son başrol oynadığı Kiraz Mevsimi dizisiyle tüm Türkiye'nin beğenisini kazanan Özge Gürel'in canlandırdığı Haziran şarkıcı olma hayalleri olan genç kızdır. Sıradan bir mahalle kızı olan Haziran pop yıldızı Aras'ı tanımadan hayalindeki ünlü şarkıcıya aşık olmuştur ve sonunda hayellerinin prensiyle tanışma fırsatını binlerce kişinin olduğu Aras'ın konserinde yakalamıştır. Bir mucizenin gerçekleştiği sahnede kader ağlarını örmüştür.

Bu sırada popstar Aras şöhret ve zenginliğin içinde kimsenin bilmediği kendi acısını yaşamaktadır. Aras'ım annesi, kendisini çocuk yaşta şöhret olmak için bırakmıştır. Mükemmel gibi görünen hayatında yalnızlık acı çeken Aras Haziran'la tanışarak yeni bir hayat adım atmaktadır.

17-01/31/ykonser.jpg

Eski bir şarkıcı olan Zeyno, Aras'ı yıllar önce bırakıp giden ve bundan pişmanlık duyan bir annedir. Aynı zamanda Haziran'ın menajeri olan Zeyno, eski aşkı Fikret'e rakip olarak savaş açmaya kararlıdır. Zeyno ile Fikret nefret dolu bitmemiş aşklarını içeren sahneler izleyicileri derinden etkiledi.

İlk bölümüyle farklı bir giriş yapan Yıldızlar Şahidim dizisi yeni 2. bölümüyle 3 Şubat Cuma günü ekranlarda sevenleriyle buluşacak.

Yıldızlar Şahidim 2. Bölüm Fragmanı

Yıldızlar Şahidim oyuncu kadrosu ve konusunu içeren haberimize buradan ulaşabilirsiniz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin