Zoey’s Extraordinary Playlist 2. sezon için sete çıkıyor!

NBC kanalının müzikal soslu dizisi Zoey’s Extraordinary Playlist'in yeni sezon çekimleri başlıyor! Zoey’s Extraordinary Playlist 2. sezon detayları...

"Zoey's Extraordinary Playlist" ekibi yeni sezon için sete çıkıyor!

07 Ocak - 03 Mayıs 2020 tarihleri arasında ilk sezonuyla ekranlara gelen ve sezon bitiminin ardından fazla beklemeden ikinci sezon onayını alan yapımın yeni sezon bölümlerinin çekimlerine bugün başlanıyor.

ZOEY'S EXTRAORDINARY PLAYLIST YENİ SEZON ÇEKİMLERİ BAŞLIYOR!

Lionsgate TV ve Universal TV ortak yapımcılığındaki dizinin ikinci sezon çekimlerine 21 Eylül 2020 Pazartesi günü Vancouver'da başlanacak.

20-09/21/zoeys-extraordinary-playlist.jpg

Gelişme dizide Zoey'in annesi Maggie Clarke'ı canlandıran Mary Steenburgen'in kocası Ted Danson tarafından açıklandı.

Son dönemde Vancouver'da yeni sezon çekimlerine başlanacağı açıklanan diğer diziler arasında ABC/Sony Pictures Television'ın The Good Doctor'u, Disney+/ABC Signature'ın The Mighty Ducks'ı, ABC/A+E Studios'un Big Sky'ı ve ABC/Kapital/ABC Signature'ın A Million Little Things'i bulunuyor.

ZOEY'S EXTRAORDINARY PLAYLIST KONU VE KADRO BİLGİLERİ

Austin Winsberg'in (Gossip Girl) senaryosunu kaleme aldığı Zoey's Extraordinary Playlist'in hikayesi şöyle: Pop şarkıları yerine her zaman podcasti tercih eden, içine kapanık bir kişiliğe sahip bilgisayar programcısı Zoey (Jane Levy) olağan dışı bir olayın ardından; aniden ailesinin, meslektaşlarının ve tamamen yabancı insanların en özel kişisel isteklerini, duygularını ve arzularını popüler şarkılar eşliğinde duymaya başlar. Zoey en başta kendi akıl sağlığını sorgular ancak etrafındaki bazı kişilerden aldığı destekle öncesinde istenmeyen lanetin aslında kendisi için inanılmaz derecede harika bir hediye olabileceğini keşfetmeye başlar.

20-09/21/zoeys-extraordinary-playlist-foto.jpg

Dizinin oyuncu kadrosunda Levy'e Skylar Astin (Max), Alex Newell (Mo), John Clarence Stewart (Simon), Peter Gallagher (Mitch), Mary Steenburgen (Maggie) gibi isimler eşlik ediyorlar.

Harvey Guileén'in (What We Do In The Shadows), Zoey'i ve Sprq Point'teki diğer meslektaşlarını etkilemeye çalışan bir programcı olan George karakteriyle yeni sezon kadrosuna katıldığı geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı.

ZOEY'S EXTRAORDINARY PLAYLIST 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Zoey's Extraordinary Playlist'in yeni sezon başlangıç tarihi ilerleyen haftalarda açıklanacak.

"Zoey's Extraordinary Playlist" (NBC) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin