Bozkır dizisinden yeni tanıtım yayınlandı!

Başrollerinde Yiğit Özşener ve Furkan Andıç'ın yer aldığı BluTV'nin orijinal dizisi Bozkır'dan yeni tanıtım yayınlandı. Peki Bozkır ne zaman yayınlanacak? Bozkır dizisinin konusu ne? Bozkır dizisi nerede çekiliyor? Bozkır dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var?

Volkan Usta
03 Ocak 2023 - 10:28
Viral

Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV, en çok dikkat çeken orijinal dizilerinden ‘Bozkır’ın ikinci sezonundan yeni bir tanıtım yayınladı. Hikayesi, kadrosu ve görsel dünyasıyla heyecan yaratan ‘Bozkır’ yakında BluTV’de izleyicisi ile buluşacak.

23-01/03/bozkir_pr_boyut1.jpg

Bozkır’ın yeni sezonunda başrollerde başarılı oyuncu Yiğit Özşener ve Furkan Andıç yer alıyor. İkiliye başarılı oyuncular Cemre Baysel, Yüsra Geyik, Fatih Al, Cemal Toktaş ve Bülent Düzgünoğlu eşlik ediyor.

23-01/03/bozkir_pr_boyut3.jpg

Bozkır’ın yayınlanan yeni teaser’ında Seyfi Amir’in yeni ortağı Payidar ile ilişkisine dair ipuçları bulunurken, yeni sezondan da çarpıcı sahneler yer aldı.

23-01/03/bozkir_pr_boyut4.jpg

Yapımını ARC Film’in yapımcılığını Fatih Enes Ömeroğlu’nun üstlendiği soluksuz izlenecek dizinin senaryosunu Levent Cantek kaleme alırken yönetmenliğini Cantek ile Şahin Altuğ üstleniyor.

23-01/03/bozkir_pr_boyut6.jpg

Polisiye ve suç dramasını buluşturan ‘Bozkır’ yeni sezonuyla yakında BluTV’de.

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin