All American dizisinin çekimlerine koronavirüs arası!

The CW kanalı dizilerinden All American'ın yapım ekibinde koronavirüs alarmı! Çekimler geçici süreliğine durduruldu! Detaylar...

The CW kanalının üçüncü sezonu yaklaşan dizisi "All American"ın yeni sezon çekimlerine zorunlu bir ara verildi!

ALL AMERICAN'DA ÇEKİMLERE BİR SÜRE ARA!

Çekimleri Los Angeles'ta devam eden dizinin yapım ekibinden bir kişinin COVID-19 testinin pozitif çıkması nedeniyle Pazartesi günü devam etmesi planlanan çekimler durduruldu.

Warner Bros. Television yapımcılığında hazırlanan All American'ın çekimleri şu ana kadar sorunsuz bir şekilde ilerlemekteydi.

Pozitif çıkan COVID-19 testinin ardından önlem olarak Pazartesi günü gerçekleşmesi planlanan çekim günü iptal edilirken; herhangi bir olumsuz durum çıkmaması halinde çekimlere Salı günü kalınan yerden devam edilmesi bekleniyor.

Hikayesi NFL oyuncusu Spencer Paysinger'ın gerçek yaşamından esinlenen All American'ın 3. sezon çekimlerine Berlanti Prods. ve WBTV ortak yapımcılığında 28 Eylül'de Los Angeles'ta başlanmıştı.

ABC'nin For Life, NBC'nin Chicago Med ve CBS'in The Young and the Restless dizileri de aynı nedenle çekimlerine ara vermek durumunda kalmışlardı.

Daniel Ezra, Taye Diggs, Karimah Westbrook, Jalyn Hall, Chad L. Coleman, Cody Christian, Greta Onieogou, Monet Mazur, Michael Evans Behling, Samantha Logan ve Bre-Z gibi isimlerin rol aldığı dizinin yeni sezon oyuncu kadrosuna Chelsea Tavares (Animal Kingdom) de katıldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin