Animasyon dizisi Tuca & Bertie'nin 2. sezon başlangıç tarihi belli oldu! Yeni sezon detayları!

Netflix'ten Adult Swim'e transfer olan Tuca & Bertie 2. sezonuyla dönüyor! Yeni sezon ne zaman başlıyor? Detaylar...

Netflix'te 2019 yılında 10 bölümlük ilk sezonuyla ekranlara gelen ancak platformdan yeni sezon onayını alamayan "Tuca & Bertie" dizisine Adult Swim sahip çıkmış ve 2. sezon onayıyla diziyi bünyesine katmıştı.

Diziye adını veren tukanı Tiffany Haddish'in, ardıç kuşunu ise Ali Wong'un seslendirdiği Tuca & Bertie ile ilgili merakla beklenen haber geldi ve animasyon dizinin yeni sezonunun ne zaman başlayacağı belli oldu.

TUCA & BERTIE 2. SEZON BAŞLANGIÇ TARİHİ ARTIK BELLİ!

Adult Swim'den gelen açıklamaya göre Lisa Hanawalt'ın yaratıcısı olduğu yapımın 2. sezonu 13 Haziran 2021 Pazar günü başlayacak.

Dizinin yeni sezonu, ilk sezon olduğu gibi 10 bölümden oluşacak.

Tuca & Bertie'nin hikayesi; sıkı dost olan özgür ruhlu tukan Tuca (Haddish) ve kendinden şüphe eden ardıç kuşu Bertie'nin (Wong), hayatın inişli çıkışlı yollarında birbirlerine rehberlik etmesine ve birlikte yaşadıklarına odaklanıyor.

Michael Eisner'in The Tornante Company'si ve ShadowMachine iş birliğiyle hazırlanan Tuca & Bertie'nin yürütücü yapımcı kadrosu Hanawalt ile birlikte Raphael Bob-Waksberg, Noel Bright, Steven A. Cohen, Haddish ve Wong'dan oluşuyor.

"Tuca & Bertie" (Adult Swim) 2. Sezon Tanıtım Videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin