Baba 12. Bölüm 2. Fragman Yayınlandı! En İddialı Bölüm Geliyor

Baba 12. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm, dizinin bu zamana kadar yayınlanmış olan en iddialı bölümü olacak gibi duruyor. Servet'in yapacakları diziye damga vuracak.

Baba 12. bölüm 2. fragmanı da yayınlandı. İlk fragman 30 Nisan tarihinde yayınlanmış olsa da bayram arası nedeniyle dizinin yeni bölümü ekranlara gelmemişti. Bu hafta ekranlara gelecek yeni bölüm için yayınlanan ikinci fragman ise 12. bölümün dizinin şu ana kadar gördüğümüz en iddialı bölümü olacağını gösteriyor.

Dilerseniz hem ilk fragmana bir bakalım hem de yeni yayınlanan fragmanla beraber yeni bölümden söz edelim.

Baba 12. Bölüm 2. Fragmanı! Yeni Bölümde Neler Olacak?

İlk fragmanda Servet’in ailesi üzerinde kurduğu baskıyı görmüştük. Karakoldan çıkan Kadir, Servet’in yaptıklarını öğreniyor. Tüm malları üzerine geçirmesinin yanında, tüm aileyi de dışarı attığını da duyuyor. Kadir bu duydukları karşısında çılgına dönüyor ve köşke giderek Servet’e saldırıyor.

Servet’i epey bir hırpaladığını da görüyoruz. Baba 12. bölüm 2. fragmanında da önemli gelişmeler var. Emin ile Fazilet’in yeniden bir araya geldiğini göreceğiz. Servet’in yaptıklarından sonra dışarıda kalan aile, yine Emin’in yanına sığınacak.

Servet’in tüm bu yaptıklarından sonra ailesinden nasıl tepkiler alacağını da yeni bölümde göreceğiz.

Bu arada diğer taraftan Kadir ile İlhan’ın da cenazede karşı karşıya geldiğini göreceğiz. İlhan babasının ölümünden sonra değişecek gibi duruyor.

Babasının ölümünden Kadir’i sorumlu tuttuğunu gördüğümüz İlhan’ın, Büşra’ya karşı tavırları değişecek mi net değil. Fakat şu var ki bir sahnede Büşra, ailesini aramam istediği zaman İlhan buna karşı çıkıyor ve artık ailesiyle görüşmeyeceğini belirtiyor.

Buradan anladığımız İlhan cephesinde de bir değişiklik olacak. Baba 12. bölüm 2. fragmanda da gözüken detaylar bunlar. Artık daha fazlasını yeni bölüm yayınlandığı zaman anlayacağız.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin