Deutschland 83 dizisinin devamı Deutschland 86 ne zaman başlayacak?

İlk sezonu Deutschland 83'ün sona ermesinin ardından uzun süredir ses vermeyen yapımın ikinci sezonu niteliğindeki Deutschland 86'nın başlangıç tarihi belli oldu. Deutschland 86 ne zaman başlıyor? Deutschland 86 konusu ve tüm detaylar...

İki dünya arasında sıkışmış bir ajan olan Martin Rauch'un hikayesini anlatan Deutschland 83'ün 2. sezonu olarak duyurulan "Deutschland 86"nın izleyiciyle ne zaman buluşacağı belli oldu.

DEUTSCHLAND 86 BAŞLANGIÇ TARİHİ DUYURULDU!

Anna Winger ve Jörg Winger ikilisinin yaratıcısı olduğu dizinin yeni sezonu 19 Ekim 2018 tarihinde prömiyerini gerçekleştirecek. Dizinin başrolü Jonas Nay, Instagram hesabından gelişmeyi şöyle duyurdu:

Ülkemizde BlueTV gibi dijital yayın yapan platformlardan da takip edilebilen dizinin yeni sezonu 10 bölümden oluşacak.

Deutschland 83, Almanya'da RTL kanalındaki yayınıyla istenilen izlenme oranlarına ulaşamasa da Almanya'da Amazon Prime Video, A.B.D.'de SundanceTV, İngiltere'de Channel 4'da izleyiciyle buluşmasının ardından dünya çapında ilgi gören bir dizi haline gelmişti.

ABD yayın ağında Almanca konuşulan ilk dizi olma özelliğini taşıyan yapımın hikayesi; Batı Almanya'ya NATO'nun askeri planlarını ortaya çıkarmak üzere gönderilen Martin Rauch (Jonas Nay), teyzesi Lenora (Maria Schrader) ve Doğu Almanya Yabancı İstihbarat Teşkilatı'ndaki meslektaşlarına odaklanıyor.

DEUTSCHLAND 86 KONUSU

İlk sezonun üç yıl sonrasına bizleri götürecek hikayeye sahip yeni sezonda Afrika'ya sürgüne gönderilen Martin Rauch'un sahalara geri dönüşüne tanıklık edeceğiz.

Kapalı kapılar ardında yapılan anlaşmalar ve tehlikeli bir görev, Martin'i Güney Afrika, Angola, Libya, Paris, Batı Berlin ve önemli bir karar almak zorunda kalacağı evi Doğu Berlin'e götürecektir.

DEUTSCHLAND 86'DA YENİ YÜZLER

İlk sezonu Deutschland 83 ile Uluslararası Emmy, Peabody Award, Adolf Grimme Award, Golden Camera Award, Monte Carlo Televizyon Festivali, German Television Award gibi çeşitli ödül organizasyonlarından ödüllerle dönen yapımın oyuncu kadrosunda Jonas Nay, Maria Schrader, Sonja Gerhardt ve Sylvester Groth dışında sezonun yeni yüzleri Anke Engelke, Fritzi Haberlandt, Lavinia Wilson ve Florence Kasumba gibi isimler yer alıyor.

"Deutschland 83" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin