Diana: The Musical ile benzersiz bir hayatı tanıyın!

Galler Prensesi Diana'nın hayatını merkezine alan "Diana: The Musical" Netflix'te yayınlandı! Konusu, fragmanı, oyuncuları...

Benzersiz bir hayatı tanıyın!

Broadway sahnesinden bir dünya prömiyerine eşlik etmeye hazır mısınız?

"DIANA: THE MUSICAL" SADECE NETFLIX'TE!

Broadway'deki resmi açılışı öncesinde kaydedilen orijinal müzikal yapım "Diana: The Musical" 01 Ekim 2021 Cuma tarihinde Netflix izleyicisiyle buluştu.

Galler Prensesi Diana'nın hayatını merkezine alan, müziği ve sözleri David Bryan ve Joe DiPietro'ya ait müzikal, izleyiciyi 1 saat 57 dakikalık bir yolculuğa çıkarıyor.

DIANA: THE MUSICAL NASIL BİR YAPIM? KONUSU NE?

2020 yılının yaz döneminde COVID-19 güvenlik protokolleri uygulanarak seyircisiz olarak kaydedilen yapımın konusu şöyle:

Diana: The Musical; kısaca Prenses Diana'nın göz kamaştırıcı ve aynı zamanda yürek burkan yaşam öyküsünü sahneye taşımakta.

Yapım; Prenses Diana'nın hayatını ve onun tüm dünyada parlamaya devam eden mirasının ışığını kutlayan bir niteliğe sahip.

Broadway'de açılışını yapmadan önce Netflix'te görücüye çıkan, türünün ilk örneği olan bu dönüm noktası özelliğindeki müzikal etkinlik, izleyiciyi 20. yüzyılın en ilgi çekici isimlerinden biriyle yüz yüze getiriyor.

"DIANA: THE MUSICAL" KADROSU

Tony ödüllü Christopher Ashley tarafından yönetilen ve Longacre Tiyatrosu'nda seyircisiz olarak çekilen yapımın kadrosunda yer alan isimler ise şöyle:

- Jeanna de Waal "Diana"
- Roe Hartrampf "Prens Charles"
- Erin Davie "Camilla Parker Bowles"
- Judy Kaye "Kraliçe Elizabeth"

"Diana: The Musical" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin