Disney+ Avcı Dizisi için Görseller Yayınlandı!

Disney+ Avcı dizisi için yeni görseller paylaşıldı. Nasıl bir dizi göreceğimizi de öğrenmiş olduk. Peki Disney+ Avcı ne zaman yayınlanacak? Konusu nasıl?

Oğulcan Özsezgi
03 Ağustos 2022 - 18:42
Kültür Sanat

Disney+, bombaları peşi sıra patlatmaya devam ediyor. Platform ile birlikte yayın hayatına başlayan Kaçış dizisi kısa süre önce sezon finali yaptı. Haliyle şimdi yeni yerli dizilerin zamanı da geldi. Yakın zaman önce Demet Özdemir’in yeni dizisi için bilgiler verilmişti. Şimdi de Disney+ Avcı dizisinin görselleri yayınlandı.

Konu ve oyuncu kadrosu olarak çok sağlam bir dizi diyebileceğimiz Avcı dizisi için yayınlanan görseller, kesinlikle beklentilerin daha da artmasına neden oldu zira oyuncu kadrosunu da bir kez daha gördük.

Disney+ Avcı Görselleri ve Dizi için Detaylar

Görselleri paylaşacağız ama öncesinde diziden biraz söz etmek istiyorum. Yeni yerli dizide senaryo yine Hakan Bonomo’nun kaleminden çıkıyor. Dizinin yapımcılığını ise BKM üstlenmekte.

Sadece bu iki detay bile aslında ne kadar kaliteli işler beklediğimizin kanıtı diyebiliriz. Konu olarak baktığımız zaman ise dizinin konusunda ünlü bir sanatçının hikayesini göreceğiz.

Ünlü sanatçı çevresi tarafından sevilen ve herkes tarafından başarılı bulunan bir isim olsa da aslında arka planda bir seri katil olarak karşımıza çıkacak.

22-08/03/disney-avci.jpg

22-08/03/disney-avci-2.jpg

22-08/03/disney-avci-3.jpg

22-08/03/disney-avci-4.jpg

22-08/03/disney-avci-7.jpg

22-08/03/disney-avci-6.jpg

Herkesten gizlediği bir hayatı olan seri katil, bir yandan şah şöhret içerisinde yaşarken bir yandan da cinayet işlemeye devam edecek.

Disney+ Avcı dizisinin oyuncu kadrosunda da aradığımız isimler var. Pınar Deniz’in başrolde olacağı dizide; Uraz Kaygılaroğlu, Ahmet Rıfat Şungar, İpek Çiçek, Tolga Tekin, Şebnem Hassanisoughi ve Serhat Kılıç gibi isimler yer alacak.

Henüz yayın tarihi açıklanmayan Disney+ Avcı dizisinin, yeni sezonda platformda olmasını bekliyoruz. Görselleri de haberimizin içerisine ekleyelim. Görseller zaten nasıl bir dizi göreceğimizi de az çok özetliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin