Merve Mutlu
19 Mart 2021 - 17:32
Gündem

Başrollerinde Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'un yer aldığı ve ünlü doktor Gülseren Budayıcıoğlu'nun gerçek hayat hikayesine dayanan kitabından uyarlanarak tv8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi hız kesmeden yayın hayatına devam ediyor.

21-03/19/dek.jpg

Çarşamba akşamları yayınlanan dizinin önümüzdeki hafta yayınlanacak olan 37. bölümü yine nefes kesen anlar yaşatacak. Dizinin başarılı senaristi Eylem Canpolat projeden ayrılmış ve Sefirin Kızı dizisi ile anlaşmıştı. İlk bölümden beri senaryosunu yazdığı diziyi de ekip arkadaşlarına devretmişti.

Doğduğun Ev Kaderindir'in uyeni bölümünde neler olacak?

21-03/19/sadi-1616163610.jpg

Mehdi’nin Cengiz’le ilişkisini kesmesinden sonra intikam almak isteyen ve Mehdi’ye teklifsizce verdiği paranın tefeciliğini yapan Cengiz, Mehdi’nin yumuşak karnını bulur: Zeynep. Zeynep’in ve Barış’ın aileleri ile yaşadığı eve silahlı saldırı düzenleyen Cengiz, suçu Mehdi’nin üzerine yıkmak ister. Mehdi cephesinde işler sıkışıkken ailesinin güvenliğinden endişelenen Ali Rıza, yardımcı olması için tersaneden tanıştığı ve çok güvendiği Delikanlı Sadi’yi çağırır. Ailesi için her şeyi yapabilecek olan bu gözü kara adam, Cengiz’in durdurabilmek için mücadele eder.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin