Kırmızı Oda'nın Nazlı'sı Pınar Deniz diziden ayrılıyor!

Sevilen dizinin karakterinin hikayesi bitiyor.

Merve Mutlu
19 Mart 2021 - 17:12
Gündem

OGM Pictures yapımcılığında ünlü doktor Gülseren Budayıcıoğlu'nun gerçek hayat hikayelerinden uyarlanarak hazırlanan tv8'in Kırmızı Oda dizisinin Nazlı karakterini canlandıran Pınar Deniz de performansıyla oldukça beğeni topluyor.

21-03/19/pinar-deniz.png

Oldukça güzel ve eğitimli bir kadın olarak karşımıza çıkan Nazlı, çocukluğunda yaşadıklarına bağlı olarak kendini içinde bulduğu terk edilme korkusu nedeniyle ilişkilerinde zorba ve aşırı duygusal bir ruh haline bürünüp hem kendisine hem karşı tarafa eziyet eden bir kadındır. Eşi Recai ise onu uzun uğraşlar sonucu kazanmış olmasına rağmen Nazlı'yı kendisine bağlamanın verdiği bir başka psikolojik sorunla Nazlı'ya kötü davranmaktadır. Terk edilme korkusu ile çaresizlik içinde psikolojik destek almaya başlayan Nazlı'nın farkındalık kazanarak kendi yolunu bulma hikayesini ise güzel oyuncu Pınar Deniz üstlendi.

Kırmızı Oda'nın Nazlı'sı Pınar Deniz diziden ayrılıyor!

21-03/19/kirmizi-oda-nazli.png

23. bölümde Kırmızı Oda'ya dahil olan Nazlı karakterinin hikayesi bu akşam yayınlanacak olan bölümde sona erecek. i Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç ve Gülçin Kültür Şahin'in başrollerini paylaştığı dizinin bu akşamki bölümünde Pınar Deniz kadrodan ayrılıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin