Gabby'nin Hayal Evi 2. sezonuyla Netflix'te! Yeni sezonda neler olacak?

Gabby'nin Hayal Evi (Gabby's Dollhouse)" 2. sezon bölümleriyle geri döndü! Yeni sezon detayları...


10 Ağustos 2021 - 10:20
Kültür Sanat

Gabby ve yardımcısı Pandi Pati yepyeni animasyon maceralar için tekrar bir araya geldi!

GABBY'S DOLLHOUSE 2. SEZONUYLA DÖNDÜ!

İzleyiciye sevimli kediler, garip el işleri, rengârenk ve sihirli bir dünya ile çok daha fazlasını sunan live-action animasyon dizisi "Gabby'nin Hayal Evi (Gabby's Dollhouse)" 2. sezon bölümleriyle geri döndü!

İlk sezonu 05 Ocak 2021'de yayınlanan dizinin yeni sezon bölümleri 10 Ağustos 2021 Salı günü itibarıyla Netflix kütüphanesine eklendi.

Dizinin ikinci sezon bölümleri, ilk sezonki gibi 24'er dakikadan oluşuyor.

GABBY'S DOLLHOUSE 2. SEZON KONUSU

Peki, yeni sezonda izleyiciyi neler bekliyor?

İkinci sezonda neşe dolu, sıra dışı bir dünyada öğrenmenin, yaratmanın ve eğlenmenin yeni yöntemlerini bulan Gabby ile Hayal Evi arkadaşlarını çok daha fazla eğlence ve miyav-cera bekliyor!

Sezonun açılış bölümünde; eve gelen sevimli bir paketle bahçıvanlık serüvenine atılan Pandi ile Gabby, ufak tefek bir çiçeği büyütmek ve yatıştırmak için Peri Kedi ve diğer dostlarını yardıma çağırıyor.

Süper Okuyucular ve Umizumi Takımı'nın da arkasında bulunan ortak yaratıcılar Traci Paige Johnson ve Jennifer Twomey imzalı Gabby's Dollhouse'un oyuncu ve seslendirme kadrosu Laila Lockhart Kraner, Tucker Chandler, Juliet Donenfeld, Donovan Patton, Maggie Lowe, Sainty Nelsen, Eduardo Franco, Tara Strong, Secunda Wood ve Carla Tassara'dan oluşuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin