Gönül Dağı’nda Yeni Sezon Öncesinde Şok Ayrılık

Gönül Dağı dizisinden şok bir ayrılık haberi gündemde. Yeni sezon öncesinde Eser Eyüboğlu'nun diziye veda edeceği haberleri ortaya çıktı.

TRT 1’in geçen sezon için en iyi dizisi olarak gösterebileceğimiz Gönül Dağı, çok yüksek reytinglerle yoluna devam ediyor. Dizi ilgi çekince en son Kurban Bayramı için özel bir yapımı da ekrana getirilmişti. Sezon arasını da bu şekilde değerlendiren Gönül Dağı için bir yandan da yeni sezon haberleri gelmeye devam ediyor. Fakat bu kez gelen haber pek iyi değil. İddialara göre Eser Eyüboğlu yani Selami diziden ayrıldı.

Gönül Dağı’ndan Selami Ayrılacak mı?

Birsen Altuntaş tarafından yapılan habere göre dizide Selami Ferses’i canlandıran Eser Eyüboğlu dizinin yeni sezonunda olmayacak. Diziden ayrıldı.

Neden ayrıldığı konusunda ise bir detay yok. Senaryo gereği olduğunu düşünmediğimizi belirtelim.

Zira Selami Ferses karakteri Gönül Dağı dizisinin en çok ilgi çeken karakterlerinden birisiydi. Özellikle komedi yönü açısından diziye büyük oranda renk kattığını söylemek lazım.

Sadece karakter oyunculuğu değil sahne performanslarıyla da dizide önemli bir renk olsa da yeni sezonda olmayacağının söylenmesi bir hayli şaşırtıcı oldu.

Gönül Dağı dizisine en son veda sezon sonunda yaşanmıştı. Dilek karakteri diziye veda etmişti. Şimdi Selami karakterinin de diziden ayrılması, dizinin reytinglerini olumsuz yönde etkiler mi bilemiyoruz.

İddiaların doğrulanması için yeni sezonu beklemek lazım. Ayrıca tüm iddialar doğruysa ve Selami karakteriyle Eser Eyüboğlu diziye veda edecekse, o zaman nasıl bir veda izleyeceğiz bu da önemli.

Şu an için Gönül Dağı dizisine ilişkin en çok merak edilen konu bu olsa gerek. Yeni sezon öncesinde gelişmeler gelmeye devam ederse sizlerle paylaşacağız.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin