Kalbimin Sultanı 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölümde neler olacak?

Kalbimin Sultanı 3. bölüm fragmanı yayınlandı! Merakla beklenen tarihi komedi dizisinin yeni bölümünde bizleri neler bekliyor? Anna saraydan kovulacak mı? Detaylar haberimizde!


21 Haziran 2018 - 12:35
Yeni Bölüm

Kalbimin Sultanı 3. bölüm fragmanı şimdi sizlerle! Star Tv ekranlarında her çarşamba günü yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkan dizi giderek seyirciden de geçer not almaya başlıyor. Dün akşam yayınlanan heyecan ve komedi dolu bölümün ardından 3. bölümde neler olacak? Anna, atılan iftira sonucunda saraydan atılacak mı?

Kalbimin Sultanı 3. bölüm

Bir önceki bölümde saray entrikalarına kurban giden Anna, Saliha Sultan'ın kendisine tokat attığına dair iftiraları sonucu Sultan Mahmut tarafından saraydan kovulmuştu. Yapılan haksızlık karşısında büyük bir şaşkınlık ve üzüntüye uğrayan Anna'nın kaderi bu bölümde belli olacak!

Hünkar huzuruna çıkan Şehzade Abdülmecit, gerçekleri bu bölümde açıklayacak! Ablası Saliha Sultan'ın sınav kağıtları ile ilgili olay çıkardığını ve bu olayın sonunda da yalan yere muallimelerine iftira attığını Sultan Mahmut'a anlatacak... Sultan'ın bu durum karşısındaki tavrını ise 3. bölümde öğreneceğiz...

Diğer yandan Anna ise kendisine atılan iftiraların ardında Hoşyar'ın olduğunu öğrenecek ve saray içerisindeki tutumunu buna göre belirleyecek gibi görünüyor. Yeniçeriler, Namık Paşa ve Esma Sultan'ın da çeşitli olaylarla gündeme geleceği heyecan ve eğlence dolu bir bölüm bizleri bekliyor!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin