Kalbimin Sultanı final mi yapıyor? Sevilen dizi ne zaman bitecek?

Star Tv ekranlarında her çarşamba günü yeni bölümü ile izleyici karşısına çıkan Kalbimin Sultanı ne zaman final yapacak?


26 Temmuz 2018 - 11:18
Yeni Bölüm

Başrollerinde Ali Ersan Duru ve Rus oyuncu Alexandra Nikiforova'nın yer aldığı Star Tv ekranlarının ilgiyle izlenen tarihi konulu romantik dizisi Kalbimin Sultanı final mi yapıyor? Sevilen dizi ne zaman bitecek?

Kalbimin Sultanı ne zaman final yapacak?

İlgiyle izlenen dizi her çarşamba günü yeni bölüm ile izleyici karşısına çıkıyordu. Fakat, Star Tv'nin yeni dizisi Nefes Nefese'nin önümüzdeki çarşamba günü yani 1 Ağustos'ta yayın hayatına başlayacağının duyurulması üzerine, Kalbimin Sultanı dizisinin akıbeti de merak konusu oldu...

Kalbimin Sultanı dizisinin stok olarak 8 bölüm ile yayın hayatına başladığı ve yeni bölümlerin de çekilmediği de elimize ulaşan bilgiler arasında yer alıyor. Reytinglerde dalgalı bir grafik sergileyen ve beklenen başarıyı gösteremeyen dizinin stok bölümlerinin de tükenmesi sebebi ile final yapacağı ihtimali de kuvvetleniyor.  Sevilen dizi ile ilgili gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin