Kırmızı Oda'nın Alya'sı Melisa Sözen diziye veda ediyor!

Kırmızı Oda'nın Alya'sının değişimi herkesi şaşırtacak.

Merve Mutlu
27 Kasım 2020 - 11:41
Gündem

tv8 ekranlarında yayınlanmak üzere ünlü doktor Gülseren Budayıcıoğlu'nun gerçek hayat hikayelerini konu alan kitabından uyarlanarak hazırlanan dizi Kırmızı Oda bu akşam 13. bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Sevilen isimleri konuk olarak ağırlayan ve dram dolu hikayeleri başarıyla aktaran dizinin sevilen bir karakteri diziye veda ediyor. 

20-11/27/kirmizi.jpg

Bir psikiyatri merkezinde çalışan doktorların hayatlarını ve yaptıkları terapileri konu alan dizi başrollerinde Binnur Kaya (Doktor Hanım), Tülin Özen (Doktor Piraye), Burak Sevinç, Meriç Aral'ı (Doktor Deniz) bir araya getiriyor, sevilen oyuncuları da danışan olarak ekranlara taşımaya devam ediyor.

Kırmızı Oda'nın Alya'sı Melisa Sözen diziye veda ediyor!

20-11/27/alya.jpg

Hiç şüphesiz ki dizinin en merak edilen ve beğeni toplayan karakterlerinin başında Alya karakteri geliyor. İstenmediği bir eve doğan, fiziksel şiddetin yanı sıra psikolojik olarak da şiddet gören, aile sevgisi görmeden büyüyen ve acılarla dolu bir hayatı olan Alya, ekranda olduğu her hafta izleyicileri göz yaşlarına boğdu. Melisa Sözen'in canlandırdığı bu karakter: ölen annesine ait kıyafetlerle dolaşan, bakımsız, kendisine zarar veren ve hala türlü acılar yaşadığı ailesinden kalma evde oturan bir karakterdi. Dizinin bu akşam yayınlanacak olan 13. bölümünde ise Doktor Hanım sayesinde acılarıyla yüzleşip onları yenen Alya o evi terk eden, daha bakımlı ve o kıyafetlerden kurtulan bir genç kadın olarak karşımıza çıkacak. İyileşen ve yenilenen Alya karakteri diziye bu haliyle veda edecek..

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin