Merve Mutlu
26 Kasım 2020 - 18:20
Yeni Bölüm

Yönetmenliğini Serdar Gözelekli'nin yapacağı, Melis Civelek'in kaleme aldığı ve BKM yapım tarafından Star TV için hazırlanan yeni dizi Sol Yanım'ın hazırlıkları tamamlandı. İlgi çeken dizi bu akşam başlarken Sol Yanım'ın Serra'sı da merak uyandırmaya başladı.

Sol Yanım Serra kimdir?

20-11/26/serraa.png

Zengin bir ailede doğup prenses gibi büyüüyen Serra üniversite döneminde hasta annesinin sorumluluğu ile yaşarken orta halli bir mahalleye geçmek zorunda kalmıştır. Genç yaşta hayatın tüm sorumluluğunu üstlenmiş, lüks bir otelin housekeeping elemanı olmuş, aynı zamanda nezaketi ve zekasıyla Kuzey Üniversitesi’ne bomba gibi düşen Serra, duru güzelliği ile de çok dikkat çekiyor.

Sol Yanım dizisinde Serra karakterini Özge Yağız canlandırmaktadır. 

Özge Yağız kimdir?

20-11/26/serra-1606403156.png

1997 yılında İstanbul’da dünyaya gelen güzel oyuncu ilk dizi oyunculuk deneyimini Adını Sen Koy (Zeliha) isimli dizi ile gerçekleştirmiştir. Daha sonra Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Yemin adlı dizinin oyuncu kadrosuna dahil olmuş ve dizide Reyhan karakterini canlandırmıştır.

Özge Yağız, Hasan Güngör Oyunculuk Menajerliğe bağlı olarak oyunculuk kariyerini sürdürmektedir. Gelecek dönemlerde bir çok önemli projede başrol oynayabileceğinin sinyallerini veren başarılı oyuncu, Başkent İletişim Bilimleri Akademisinde İletişim dersleri, No10Studios da ise oyunculuk eğitimi almıştır

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin