Kuş Uçuşu’nun üçüncü ve final sezonu şimdi Netflix'te yayında!

Başrollerinde Birce Akalay, Miray Daner ve İbrahim Çelikkol’a yer veren sevilen dizisi Kuş Uçuşu, yeni ve final sezonuyla geri döndü. Peki Kuş Uçuşu'nun 3. sezonu ne zaman yayınlanacak? Kuş Uçuşu 3. sezon fragmanı yayınlandı mı? Kuş Uçuşu'nun 2. sezonunda neler oldu? Kuş Uçuşu dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Kuş Uçuşu dizisinin konusu ne? Birce Akalay kimdir? Kuş Uçuşu 3. sezon ne zaman yayınlanacak? Kuş Uçuşu 3. sezon kaç bölüm olacak? Kuş Uçuşu 3. sezonda Lale ve Aslı arasında neler yaşanacak?

Volkan Usta
11 Nisan 2024 - 11:22
Kültür Sanat

Eskiler ve yeniler arasında savaş yeniden başlıyor, farklı kuşaklar arasındaki mücadelede son tur oynanıyor. Netflix, başrollerinde Birce Akalay, Miray Daner ve İbrahim Çelikkol’a yer veren Kuş Uçuşu’nun üçüncü ve final sezonuyla şimdi Netflix'te yayında!

Beklenmedik kararlar ve sürprizlerle dolu yeni sezonda X ve Y kuşağı, son kez karşı karşıya geliyor. Lale (Birce Akalay) ve Kenan (İbrahim Çelikkol) hem kariyerlerinde hem de ilişkilerinde farklı bir sınavla karşılaşırken; Aslı (Miray Daner) ve Yusuf (Demircan Kaçel), medya dünyasının zorlu şartlarında var olabilmek ve kendilerine bir yer edinmek için verdikleri mücadeleye devam ediyor. Üçüncü ve final sezonda tüm karakterler kendi savaşlarını kazanmak için son güçlerini kullanıyor ve orman nihayet nihai düzenine kavuşuyor. 

Kuş Uçuşu 3. Sezon Hakkında:

Kameraların karşısına bu defa başka bir tanıdık yüz yerleşirken, önceki ittifaklar bozuluyor, yeni ilişkiler kuruluyor ve habercilik dünyasında kartlar bir kez daha yeniden dağıtılıyor. 

Kuş Uçuşu, merakla beklenen üçüncü sezonuyla 11 Nisan’da Netflix’te!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin