Nevenka: Artık Susmak Yok 1. sezonuyla Netflix'te! Nevenka: Breaking the Silence nasıl bir yapım?

Gerçek suç belgesel dizisi "Nevenka: Artık Susmak Yok (Nevenka: Breaking the Silence) 1. sezonuyla Netflix'te başladı. Detaylar...

"İlk aylarda meslektaşlarımla olan ilişkim dostluk üzerine kuruluydu. Ama sonra belediye başkanı İsmail Álvarez fazla ileri gitmeye çalıştı. O andan itibaren hayat benim için cehenneme döndü..."

"NEVENKA: BREAKING THE SILENCE" NETFLIX'TE!

İspanya'da bir politikacıya karşı kazanılan ilk cinsel taciz davasını mercek altına alan gerçek suç belgesel dizisi "Nevenka: Artık Susmak Yok (Nevenka: Breaking the Silence)" 1. sezonuyla Netflix'te başladı.

NEVENKA: BREAKING THE SILENCE NASIL BİR YAPIM?

Belgesel dizisinde izleyiciler İspanya'da bir politikacıya karşı kazanılan ilk cinsel taciz davasının davacısı Nevenka Fernández'in 20 yılın ardından suskunluğunu bozmasına tanıklık ediyor.

Henüz genç yaşında doğduğu şehrin belediye meclisine seçilen Nevenka Fernández'in anlattıkları ile yer yerinden oynayacaktır.

Nevenka: Breaking the Silence belgesel dizisi süreleri 35 ile 42 arasında değişen 3 böümden oluşuyor. İlk bölüm 39 dakika, ikinci bölüm 35 dakika, son bölüm ise 42 dakika sürüyor.

Marisa Lafuente'nin yazarlığını yaptığı yapımın tüm bölümlerinin yönetmen koltuğunda Maribel Sánchez-Maroto oturuyor.

"Nevenka Breaking the Silence" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin