Scott Foley ve Lauren Cohan'lı Whiskey Cavalier dizisinin oyuncu kadrosu şekilleniyor!

ABC'nin deneme bölümü siparişi verdiği Whiskey Cavalier dizisinin oyuncu kadrosuna yeni isimler dahil oldu. Whiskey Cavalier'in konusu ne?


27 Şubat 2018 - 18:57
Gündem

Dave Hemingson, WBTV ve Bill Lawrence'ın yapım şirketi Doozer Prods.'un arkasında olduğu, ABC'nin deneme bölümü siparişi verdiği "Whiskey Cavalier"ın oyuncu kadrosu şekillenmeye devam ediyor.

"WHISKEY CAVALIER" KONUSU

Senaryosunu Hemingson'ın kaleme aldığı dizinin hikayesi; duygusal bir dağılmanın ardından CIA ajanı Francesca "Frankie" Trowbridge (kod adı: Fiery Tribune) ile çalışmak üzere görevlendirilen FBI ajanı Will Chase'in (kod adı: Whiskey Cavalier) serüvenlerine odaklanıyor.

İkili; arkadaşlık, iş yeri entrikaları ve romantizmin zorlu süreçlerinde gezinirken hem birbirlerini hem de dünyayı koruma görevini bir takıma liderlik edip yürütecekler.

WHISKEY CAVALIER OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Dizinin oyuncu kadrosuna şimdiye kadar dahil olan isimlere ve rollerine bakacak olursak:

- Scott Foley (Scandal, The Goodwin Games); kod adı Whiskey Cavalier olan FBI ajanı Will Chase karakteriyle karşımızda olacak.

- Lauren Cohan (The Walking Dead, The Vampire Diaries), kod adı Fiery Tribune olan CIA ajanı Francesca "Frankie" Trowbridge'ye hayat verecek.

- Ana Ortiz (Ugly Betty, Devious Maids); FBI'ın en tepedeki davranış bilimcisi ve Will'in (Foley) en iyi arkadaşı Dr. Susan Sampson rolünü üstlenecek. Susan'ın Will ile olan dostluğu, Will'in rakibi (gelecekteki iş ortağı) Frankie (Cohan) ile hızlı bir dostluk geliştirmesini engellemeyecek.

- Tyler James Williams (Everybody Hates Chris, Criminal Minds: Beyond Borders) ise ABD Dışişleri Bakanlığı merkezi işlem birimini hackleyen kötü niyetli bir NSA (Ulusal Güvenlik Dairesi) analisti Edgar Standish karakterini canlandıracak.

Hemingson ile birlikte Doozer'dan Lawrence ve Jeff Ingold yürütücü yapımcı kadrosunda yer alırken, Foley ise dizinin yapımcı ekibinde bulunuyor.

Peter Atencio'nun (Jean-Claude Van Johnson) pilot bölüm yönetmen koltuğunda oturacağı dizinin oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmaları devam ediyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin