Siren 2. sezona sürpriz bir isim dahil oldu!

Freeform'un gizem-gerilim türündeki dizisi Siren'ın 2. sezon oyuncu kadrosuna Garcelle Beauvais dahil oldu. Siren 2. sezon ne zaman başlayacak?


13 Ağustos 2018 - 23:58
Kültür Sanat

Freeform'un denizkızlarının boy gösterdiği gerilim türündeki dizisi "Siren"ın 2. sezon hazırlıkları sürerken oyuncu kadrosuna yeni bir isim dahil oldu.

SIREN 2. SEZON ÇEKİMLERİ BAŞLADI

Çekimlerine geçtiğimiz haftalarda Vancouver'da başlanan yeni sezonda Garcelle Beauvais'i tekrar eden bir rolde göreceğiz.

Aktris dizide Maddie'nin (Evans-Akingbola) annesi ve Dale'in (Gil Birmingham) karısı Susan Bishop karakterine hayat verecek. On aydır ailesinden uzakta olan Susan, Bristol Cove'a döner ve ailesi için ayrı kaldığı dönemi telafi etmeye hazırdır.

Son olarak E!'nin The Arrangement (Mason) dizisinde tekrar eden, Starz'ın Power (Linda) dizisinde ise tek bölümlük rolle karşımıza çıkan 52 yaşındaki Beauvais; The Jamie Foxx Show (Francesca 'Fancy' Monroe), NYPD Blue (Valerie Heywood), Grimm (Henrietta), The Magicians ve Chicago Med (Lyla Dempsey) gibi dizilerde de rol aldı. Oyuncu beyaz perdede yakın geçmişte Spider-Man: Homecoming filminde Doris Toomes karakteriyle görünmüştü.

SIREN DİZİSİNİN KONUSU

Eric Wald ve Dean White ortaklığında senaryosu kaleme alınan Siren'ın hikayesi; bir zamanlar deniz kızlarının evi olduğu yönündeki efsanesi ile meşhur sahil kasabası Bristol Cove'da geçiyor ve "deniz yüzeyinin altında kötü niyetli varlıklar olsaydı ne olurdu?" sorusunun cevabını arıyor.

Gizemli bir kız Ryn'ın (Eline Powell) ortaya çıkıp intikam amacıyla küçük balıkçı kasabasına hasar vermeye başlamasıyla hikaye şekillenmeye başlar. Deniz biyologları Ben (Alex Roe) ve Maddie (Fola Evans-Akingbola) birikim ve yeteneklerini kullanarak denizin derinliklerindeki bu ilkel avcının nasıl ve nereden geldiği, etrafta onun gibi daha fazla varlık olup olmadığını ortaya çıkarmak için birlikte çalışmaya başlarlar.

Siren'in yürütücü yapımcı kadrosunda Wald ve White ile birlikte showrunner Emily Whitesell (Finding Carter), Brad Luff, Nate Hopper, RD Robb ve Matt Hastings yer alıyorlar.

SIREN 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Dizinin yeni sezonunun 2019'un ilk aylarında prömiyerini gerçekleştirmesi bekleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin