The Fix 1. sezon 2. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Robin Tunney'li gerilim yüklü hukuk dizisi The Fix'in yeni bölümünde neler olacak? The Fix 1. sezon 2. bölüm fragmanı, konusu ve bölümden kareler...

ABC kanalının gerilim öğeleriyle yüklü hukuk dizisi "The Fix" bu hafta ilk bölümüyle izleyici karşısına çıktı.

THE FIX EKRAN SERÜVENİNE BAŞLADI

O.J. Simpson davasının savcısı olarak tanınan Marcia Clark, Elizabeth Craft ve Sarah Fain üçlüsünün senaryosunu kaleme aldığı The Fix'in hikayesi; kariyerinin en prestijli davalarından birini kaybetmesinin ve medya tarafından yoğun eleştiriye tutulmasının ardından sakin bir yaşam sürmek amacıyla Los Angeles'tan ayrılıp Oregon'da kırsal bir muhite yerleşen eski L.A. bölge savcısı Maya Travis (Robin Tunney) karakterine odaklanıyor.

Tahrip edici bu davanın sonuçlanmasının ardından sekiz sene geçmişken davanın açılmasına sebep olan Sevvy yeniden ortaya çıkar. Aynı zamanda meşhur bir aktör olan isim geçmişteki çifte cinayet (karısı ve arkadaşının ölümü) suçlamasının ardından bu kez bir başka cinayet olayının şüphelileri arasındadır. Maya, Sevvy ile tekrar yüzleşebilmek ve olayların üstüne gidebilmek amacıyla Los Angeles'a geri döner. Maya, bu kez gerçekleri ortaya çıkarmadan ve başladığı işi tamamlamadan geri dönmemeye kararlıdır.

THE FIX AÇILIŞ BÖLÜMÜ REYTİNGLERİ VASAT DÜZEYDE!

Dizi; Larysa Kondracki'nin yönetmen koltuğunda oturduğu ilk bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.7 reyting oranı ve 4.40 milyon izleyici rakamlarını elde edip açılış bölümü için vasat denilebilecek rakamlar ortaya koydu.

THE FIX 1. SEZON 2. BÖLÜM NE ZAMAN?

Elizabeth Craft & Sarah Fain'in senaryosunu kaleme alıp, Michael Katleman'ın yönetmen koltuğunda oturduğu yeni bölüm "Revenge" 25 Mart 2019 Pazartesi akşamı ABC ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

THE FIX 1. SEZON 2. BÖLÜM KONUSU

"İntikam" - Maya ve Matthew, Sevvy'nin tutuklanmasına neden olabilecek herhangi bir şey bulmak amacıyla Sevvy'nin evinde arama çalışmalarını sürdürürler. Bu esnada Wiest, kanıtların hızlı toparlanması konusunda ikili üzerindeki baskısını arttırır.

Diğer yandan Ezra, Sevvy'nin toplum önündeki imajını düzeltme çalışmalarını sürdürür ve dikkatleri Sevvy'den uzaklaştırmak amacıyla yeni bir şüpheli bulur.

Oyuncu Kadrosu: Robin Tunney (Maya Travis), Adewale Akinnuoye-Agbaje (Severen "Sevvy" Johnson), Scott Cohen (Ezra Wolf), Adam Rayner (Matthew Collier), Merrin Dungey (CJ Emerson), Breckin Meyer (Alan Wiest), Marc Blucas (River "Riv" Allgood), Mouzam Makkar (Loni Kampoor), Alex Saxon (Gabe Johnson).

Konuk Oyuncular: Michael Gladis (Ben Mitchell), Chasten Harmon (Star Johnson), Robbie Jones (Dedektif Vincent North), Vannessa Vasquez (Dia Briseño), Abraham Lim (Ares Ahn), Edward Zo (Max Shen), Robert Ray Wisdom (Buck Neal).

THE FIX YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

"The Fix" 1. sezon 2. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin