The Witcher 2. sezon ne zaman yayınlanacak? Yeni sezon detayları

Netflix dizisi The Witcher 2. sezon hakkında bildiklerimiz...

Netflix'in 2019'un son günlerinde You'nun ikinci sezonu ile birlikte merakla beklenen sunumlarından biri olan "The Witcher" ilk sezon bölümleriyle 20 Aralık'ta platformdaki yerini alırken son günlerin en çok konuşulan dizisi olmayı başarmış görünüyor!

THE WITCHER 2. SEZON HAKKINDA

Sezonun 8 bölümünün toplu olarak yayınlanması ile çoğu kişi hafta sonu maratonu yaparak ilk sezon bölümlerini bitirdi ve 2. sezonu merakla bekliyor. "The Witcher 2. sezon olacak mı" sorusunun cevabı dizi henüz başlamadan 13 Kasım 2019'da cevap bulmuş ve Netflix, diziye resmi 2. sezon onayını çok önceden vermişti.

Yapımın ikinci sezonu da 8 bölümden oluşacak.

THE WITCHER 2. SEZON NE ZAMAN?

Peki, The Witcher 2. sezon ne zaman başlayacak?

Polonyalı yazar Andrzej Sapkowski'nin aynı isimdeki video oyunu serisine de ilham veren popüler roman serisinden uyarlanan dizinin yeni sezon bölümlerinin 2021 senesi içinde Netflix arşivindeki yerini alması bekleniyor. Ancak konuyla ilgili şimdilik resmi bir tarih açıklaması yok.

Yeni sezon çekimlerinin 2020'nin ilk aylarında İngiltere, Londra'da başlayacağı, çeşitli bölgelerdeki çekimler ve karmaşık özel efektlerle uğraşılacağı düşünüldüğünde yeni bölümlerin muhtemelen en erken 2021'in son aylarında izleyiciyle buluşması beklenebilir.

THE WITCHER YENİ SEZON İÇİN GERİ DÖNEN İSİMLER

Henry Cavill (Geralt of Rivia), Anya Chalotra (Yennefer) ve Freya Allan'ın (Ciri) ikinci sezon için anlaşmaları devam ederken; Joey Batey (Jaskier), Eamon Farren (Cahir), Mimi Ndiweni (Fringilla), Anna Shaffer (Triss) gibi isimlerin de yeni sezonda devam etmeleri bekleniyor.

Dizi sorumlusu Schmidt Hissrich ile birlikte Tomek Baginski, Jason F. Brown, Sean Daniel, Mike Ostrowski, Steve Gaub ve Jarosław Sawko ikinci sezon yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

Witcher, The Witcher'ı Okuyor | Netflix (Türkçe Alt Yazılı):

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin