Transformers: War for Cybertron: Dünya'nın Doğuşu ile Netflix'te serüven sürüyor!

Transformers evrenini ekrana taşıyan Netflix dizisi Transformers: War for Cybertron üçlemesinin ikinci sezonu olan "Transformers: War for Cybertron: Dünya'nın Doğuşu"nun bölümleri Netflix kütüphanesine eklendi.

"Hayatta kalmak istiyorsak bu kavgada herkese ihtiyacımız var..."

TRANSFORMERS: WAR FOR CYBERTRON: DÜNYANIN DOĞUŞU NETFLİX'TE!

Transformers evrenini ekrana taşıyan Netflix dizisi Transformers: War for Cybertron üçlemisinin ikinci sezonu olan "Transformers: War for Cybertron: Dünya'nın Doğuşu"nun bölümleri 30 Aralık 2020 Çarşamba günü Netflix kütüphanesine eklendi.

30 Temmuz'da yayınlanan ve Transformers evreninin kökenlerini aktaran "Transformers: War for Cybertron: Kuşatma"da izleyiciler Autobotlar ve Decepticonlar, acımasız bir iç savaşta gezegenlerini yakıp yıkarken iz bırakacak iki liderin ortaya çıkmasına tanıklık etmişlerdi.

TRANSFORMERS: WAR FOR CYBERTRON: DÜNYANIN DOĞUŞU'NDA NELER OLACAK?

Ortalama 24'er dakikalık 6 bölümden oluşan "Transformers: War for Cybertron: Dünya'nın Doğuşu"nda ise Megatron, Decepticonlar'ı kurtarmak için katı önlemler alırken; Autobotlar tüm Cybertron'u onlardan kurtarmak için gezegende ve Ark'ta mücadele ediyorlar.

Sezonun açılış bölümünde; Allspark'ın ortadan kalktığına inanan Megatron, can çekişen gezegenden kaçmayı planlasa da bunun ağır bir bedeli olacaktır. Elita'nın birkaç mahkûmu kurtarma planı ise beklendiği gibi gitmez.

Rooster Teeth Studios, Polygon Pictures ve Entertainment One ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin seslendirme kadrosunda Jake Foushee (Optimus Prime), Jason Marnocha (Megatron, Galvatron & Dome Guards), Linsay Rousseau (Elita-1), Joe Zieja (Bumblebee), Frank Todaro (Starscream), Bill Rogers (Wheeljack), Keith Silverstein (Jetfire), Edward Bosco (Soundwave), Brook Chalmers (Impactor) gibi isimler yer alıyor.

TRANSFORMERS: WAR FOR CYBERTRON: KINGDOM NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Serinin devamı "Transformers: War for Cybertron: Kingdom" 30 Mayıs 2021'de Netflix izleyiciyle buluşacak.

"Transformers: War for Cybertron: Dünya'nın Doğuşu" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin